Anadolu Üniversitesi mi?aöf sosyal hizmetler bölümüne yerleştirildim fakat kayıt tarihini kaçırdım.. ek tercih de yapamıyorum yerleştirildiğim için.. simdi ne yapmam gerekiyor biri bana yardımcı olabilir mi ?
Erzurum Atatürk aof bitti.Anadolu Üniversitesi başlamadi.aöf kayıt başlamışmı?!
ha benim adalet 2. sınıf, aöf denince hep anadolu üni geliyor aklıma algıda seçicilikErzurum Atatürk aof bitti.Anadolu Üniversitesi başlamadi.
Hangi bölümü kazandiniz tercihlerde.
Anadolu mu peki anadolu universitesi kayıt yenileme 12 ekim. 23 ekim arası.ha benim adalet 2. sınıf, aöf denince hep anadolu üni geliyor aklıma algıda seçicilik
anadolu benim şimdi baktım da 31- ağustos 8 eylül değilmi?! ekim nerden çıktı kafam karıştı yauAnadolu mu peki anadolu universitesi kayıt yenileme 12 ekim. 23 ekim arası.
Istanbul Üniversitesi aöf de var.
31 ağustos. 8 eylül yeni kayit ygs ile yerlesenlerin. Üst sınıf kayıt yenileme ekimde.12 ekim 23 ekim.anadolu benim şimdi baktım da 31- ağustos 8 eylül değilmi?! ekim nerden çıktı kafam karıştı yau
evet öyleymiş tekrar baktım şimdi31 ağustos. 8 eylül yeni kayit ygs ile yerlesenlerin. Üst sınıf kayıt yenileme ekimde.12 ekim 23 ekim.
Anadolu Üniversitesi mi?
Eger anadolu universitesi ise daha kayıtları başlamadi. 31.agustos 8 eylül arası olacak.Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi e.Devlet kaydını kabul etmiyor zaten eğer orası ise kacirdigin yok.
Geçen yıl 32 devlet üniversitesine e.kayıt geldi amaç okula gidip gelme durumu olmasın diye internet üzerinden kayit bu yil bütün devlet üniversitelerine geldi.Erzurum Atatürk aof kabul etti.Yerleştiğiniz programa 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında e-devlet kapısından elektronik kayıt yaptırabilirsiniz.
sanırım kafamı bu mesaj karıştırdı simdi ayıktım