2 yıllık üni. İçin tyt yeterli. 4 yıllık için ayt sınavı da gerekiyor.Arkadaşlar merhaba ,lisem bitti çok şükür ben AÖF kayıt yapmak istiyorum sizce sadece TYT e girsem yeterli olur mu bilen varsa yardımcı okun lütfen
Ama bildiğime göre lisans için AYT ye de girmem lazımEvet açıköğretim için sadece tyt sınavına girmeniz yeterli, başarılar dilerim.
Aaa nasıl yaniLise mezunları için Sınavsız geçiş yok kaldırıldı.
Yani AYT ye de mi girmek lazımTyt sınavına girmeniz yeterli önlisans için 150, lisans için 180 barajını geçmeniz lazım
Fikriniz için teşekkür ederim, ama buludugum ilçe küçük yerMerhaba evet tyt yeterli işinize karışmak gibi olmasın ama imkanınız varsa bulunduğunuz şehir veya çevresinde uzaktan eğitim programı olan bir üniversite varsa tercihlerinize onu da yazabilirsiniz ben bu şekilde okuyorum :)
Lisans istiyorum sanırımevet sadece tyt girmeniz yeterli
Tekrar mı üni. Okumak istiyorsunuzArkadaşlar ben ön lisans mezunuyum peki benim bir sınava girmem gerekiyor mu? Ve kayıtlar ne zaman başlıyor haberi olan aydınlatabilir mi teşekkür ederim
Hayır tyt için geçerli yazdıklarımYani AYT ye de mi girmek lazım
Evet lisans için ayt gerekli.Ama bildiğime göre lisans için AYT ye de girmem lazım
Arkadas aöf lisans istiyor ayt şartı var.Hayır tyt için geçerli yazdıklarım
Arkadaşlar hayırlı akşamlar bende Aöf den 2. Bi bölüm okumayı istiyordum Çevre sağlığı diye bölüm hakkında bilgisi olan varmı Tıbbi laboratuvar okudum daha önce bazı ortak derslerden muaf olabilirmiyim
Meslek liseleri eskiden 2 yıllık bölümlere sınavsız yerleşiyordu o kalkı artık.Aaa nasıl yani
2 yıllık bölümlere sınavsız 2.üniversite kapsamında kayıt olursunuz.Arkadaşlar ben ön lisans mezunuyum peki benim bir sınava girmem gerekiyor mu? Ve kayıtlar ne zaman başlıyor haberi olan aydınlatabilir mi teşekkür ederim
Aöf artık kitap vermiyo ama istersen ben kitapsız çalışamam dersen kendi sayfasından sipariş verebilirsin önce kolay olanından başlarsın adaptasyonunu sağlaması için iyi olur mutlaka not alarak çalışmanı tavsiye ederim çalışmalarının ardından bol bol soru çöz telefonuna anadolu mobil indirebilirsinçalışma şekli konusunda da yardımcı olur musunuz?
sınava nasıl hangi kaynaktan çalışılmalı vs. gibi..
yıllar geçmiş üzerinden ben hiçbirşey hatırlamıyorum ve nasıl çalışırım sınava nerden başlarım bilemiyorum.,
ikinci üniversite işine merak saldım bugünde kaydımı yaptım haydi hayırlısı
Online sınavları 30 soru 40 dakika oluyo hangi dersin sınavına girecekseniz başla butonuna basıp hemen başlıyosunuz soruyu o anda yaparsanız iyi olur çünkü sonra geri dönerim diyemiyorsunuz maalesefmerhaba herkese, bende tyt ye girmek istiyorum.
daha önce aöf sosyal hizmetlere kayit yaptirdim ancak devam edemedim
şimdi daha farkli bölümler de dahil olmuş sanırim öyle gördüm.
staja falan gitmemiz gerekiyor mu? birde online sinavlari nasil oluyor acaba