Aöf kayıt sildirme

woma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
255
0
116
İçel Mersin
iyi günler arkadaşlar benim kuzenim 1 sene aöf okudu ama bıraktı okumayı kayıt yenilemek için harc filan yatırmadı şimdi ek tercih yapacak herhangi bir sorun olur mu sizce

bugün başkası cevaplar diye bekledim fazla bir bilgim olmadığı için yani ama ben yazayım bildiğim kadarıyla kayıt sildirmek için bizzat büroya gitmeniz gerekiyor.

cevabınız için çok sağol
herhangi bir ücret ödemek gerekiyor mu kayıt sildirmek için

internette baktım bi yazı buldum.aöf sitesinde.kopyalayayım.bi dakika

2.6. Kayıt Silme
Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin, aşağıda belirtilen belgeleri tam olarak hazırlayarak AÖF bürolarından birine bizzat başvurmaları gerekmektedir. “Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı” 2. taksit borcu olan öğrencilerin kayıtlarının silinebilmesi için AÖF bürosuna başvurmadan önce 2. taksit borçlarını bankaya ödemeleri gerekmektedir.
2. taksit borcunu ödemeyen öğrencilerin kayıt silme işlemi yapılmaz ve kayıt silme yazısı verilmez.
Ayrıca son sınıf öğrencilerinden yıl sonu veya bütünleme sınavı sonunda mezun olabilecek durumda olanların, sınav sonuçları belli oluncaya kadar kayıt sildirme istekleri işleme alınmayacaktır.
Kayıt sildirmek için öğrencilerin;
a) Kaydını sildirmek istediğini açıkça belirten imzalı ve tarihli dilekçeyi,
b) Öğrenci kimlik kartını, başvurdukları AÖF bürosuna vermeleri gerekmektedir.

Posta ile kayıt silme işlemi yapılmaz!

Kayıt silme işlemi öğrencinin bizzat AÖF bürosuna başvurmasıyla yapılacaktır. Anne, baba, kardeş ve eş gibi yakınları kayıt sildirme işlemi yaptıramazlar.

Öğrenci kimlik kartını ibraz edemeyenlerin özel belgelerle kimliğini kanıtlamaları gerekmektedir. Aksi takdirde kayıtları silinmez.
Kayıt silme işlemi; öğrenciye, ilgili askerlik şubesine, Anadolu Üniversitesi otomasyon sistemine aynı anda bildirildiği ve kayıt silme işleminin iptal edilmesi mümkün olmadığı için öğrencilerimiz kayıt silme konusunda kesin kararlarını vermeden AÖF bürolarına başvurmamalıdırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…