• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf İlahiyat hakkında bilgi lütfen...

kolkesen

nülifer
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
38
0
86
53
İstanbul
aöf ilahiyatı okumak istiyorum kayıtlar ne zaman ? Okuyan varsa biglendirsin lütfen.Mezun olan ne iş yaıyorb
bu bölüm kolaymı?:kkk::kkk:
:69:

*

Ben geçen yıl mezun oldum. ihl mezunu değilsen sınava girmek zorndasın.kayıtlr ygs kayıtları yapıldıgı zaman.yanı seneye kaldın.ben arapça dısında zorlanmadım ama genel anlamda sıkıcı aof okumak,,mezun olan hıcbı iş yapamıyor sadece bu bölümle, ama dıyanette calısılabılır alım olursa kpss ye gırmen gerek, kuran kursu ogretıcısı olabılırsn yıne dıyanetın sınavları oluyo..kolay gelsın

Ben ygs 2011 de girdim 187 pua aldım.2011 Ekimde aöf ilahiyata kayıt yaptıramıycakmıyım.İmam Hatip mezunu olmak şartmı yardımcı olun lütfen.:kkk:

Ben geçen yıl mezun oldum. ihl mezunu değilsen sınava girmek zorndasın.kayıtlr ygs kayıtları yapıldıgı zaman.yanı seneye kaldın.ben arapça dısında zorlanmadım ama genel anlamda sıkıcı aof okumak,,mezun olan hıcbı iş yapamıyor sadece bu bölümle, ama dıyanette calısılabılır alım olursa kpss ye gırmen gerek, kuran kursu ogretıcısı olabılırsn yıne dıyanetın sınavları oluyo..kolay gelsın

aöf sınavlarına girereken başınızı açıyo musunuz?ünivlerin çoğunda yasak kalkmış.acaba aöf sınavlarında durum nedir?

Back