• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf& ilahiya

Bende aöf ılahıyata kayıt yaptırıcam ama kayıtlar ekımde yazıyordu nette nezaman kayıt oldunuz kı ? sınavsız ıkıncı unıversıte olarak kayıt yaptırmak ıstıyordum kacırdımmı yoksa kayıtları???
Anadolu Üniversitesi,2. Üniversite kayıtları 29 Eylül 17 Ekim tarihinde.

canım tecrübeli biri olarak yardımcı olayım sana..bende aöf ilahiyat yeni mezunum.... daha diplomamı bile almadım....gidemedim büroya :KK66:
bende dgs sınavına hazırlanıcam inşallah dört yıla tamamlamak için...
öncelikle şunu söyleyim ki aöf artık kredili sisteme geçtiğinden beri yardımcı kitapların hükmü kalmadı canım, sakın yardımcı kitap falan alıp ona çalışıp da girme sınava çuvallarsın....
aöf artık kitaplarından başka yerden asla soru hazırlamıyor....sen kitaplarına düzenli çalış inan çok başarılı olursun...
günde bir veya iki ünite bitir.... ünite sonlarındaki soruları çöz mutlaka...soru bankası kitabı al, sınav tarihi yaklaştıkça sürekli soru çöz...
ben onur belgeleri aldım bu yöntemle..üstelik evli ve bir çocuk annesiyim :KK66: :nazar:
dgs sınavında evet şuanki notlarının yüzdelik ortalaması önemli, o yüzden sadece geçsem yeter diye düşünme, yüksek notlar almaya çalış.... çıkmış soruları da ezberlicem diye uğraşma, çıkmıyor artık....eskidendi o....
kredili sistemle birlikte çok şey değişti....sen kitaplarına düzenli çalış yeter o sana....
kadınlar kulübünde aöf bölümü var, hatta aöf ilahiyat bölümü de var, orayı bul ordan kendi bölümün arkadaşlardan yardım alırsın... hatta ders çalışma topiği var, günlük çalıştığın üniteleri ekliyorsun, birbirinizi gazlıyorsunuz :KK66:
çok faydalandım ben...sende bi bak istersen.....
Cnm sen bilgili birisne bnzysun bn mslk lisesi mezunuyum nasıl kuran kursu oğretcsi,olabilrm

Cnm sen bilgili birisne bnzysun bn mslk lisesi mezunuyum nasıl kuran kursu oğretcsi,olabilrm

canım kkö olabilmen için yeterlik belgesi alman lazım diyanetten.. bu yeterlik belgesini de imam hatip mezunu olmayanlar alamaz.. ama ilahiyat önlisans okur mezun olursan alabilirsin bu belgeyi...
yeterlik belgen olmadan hiç bir yerde hocalık yapamazsın... önlisans oku, yeterlik sınavına da gir belgeni de al diyanetten, sonra müftülük seni yerleştirir bir kursa mutlaka... zaten mühim olan biryere kapak atabilmek, kadroymuş sözleşmeymiş devamı gelir zaten.... önemli olan o ilki yapabilmek

canım kkö olabilmen için yeterlik belgesi alman lazım diyanetten.. bu yeterlik belgesini de imam hatip mezunu olmayanlar alamaz.. ama ilahiyat önlisans okur mezun olursan alabilirsin bu belgeyi...
yeterlik belgen olmadan hiç bir yerde hocalık yapamazsın... önlisans oku, yeterlik sınavına da gir belgeni de al diyanetten, sonra müftülük seni yerleştirir bir kursa mutlaka... zaten mühim olan biryere kapak atabilmek, kadroymuş sözleşmeymiş devamı gelir zaten.... önemli olan o ilki yapabilmek
Ytrlilik kalkmis dhbt glmis diyolar

Eminmisin cnm onund a puani varmis 211 andolu uni ataturk 400

Fark etmez aöf için herhangi bir puan türü yeter.@gazeldustubaglara 2014 öncesi yerleşmiştir aöf bölümüne ve tahminen sınavsız geçiş ile 2014 te bütün aöf bölümlerinin puanı yükseldi ve hepsine kontenjan geldi,2 yıllık için baraj yine 140 ama puanlar yükseldi.

Bde
Bide aöf okurkn evdn sınv olunyrmu ders alınıyomu
Erzurum Atatürk Üniversitesi aöf ilahiyat vize sınavı internet üzerinden oluyor final sınavı belirlenen merkezdek ki okullarda yapılıyor,ama taban puanı 400. Anadolu Üniversitesi sınavları evde olmuyor final ve vize sınavları okulda yapılıyor.

Back