canım tecrübeli biri olarak yardımcı olayım sana..bende aöf ilahiyat yeni mezunum.... daha diplomamı bile almadım....gidemedim büroya
bende dgs sınavına hazırlanıcam inşallah dört yıla tamamlamak için...
öncelikle şunu söyleyim ki aöf artık kredili sisteme geçtiğinden beri yardımcı kitapların hükmü kalmadı canım, sakın yardımcı kitap falan alıp ona çalışıp da girme sınava çuvallarsın....
aöf artık kitaplarından başka yerden asla soru hazırlamıyor....sen kitaplarına düzenli çalış inan çok başarılı olursun...
günde bir veya iki ünite bitir.... ünite sonlarındaki soruları çöz mutlaka...soru bankası kitabı al, sınav tarihi yaklaştıkça sürekli soru çöz...
ben onur belgeleri aldım bu yöntemle..üstelik evli ve bir çocuk annesiyim
dgs sınavında evet şuanki notlarının yüzdelik ortalaması önemli, o yüzden sadece geçsem yeter diye düşünme, yüksek notlar almaya çalış.... çıkmış soruları da ezberlicem diye uğraşma, çıkmıyor artık....eskidendi o....
kredili sistemle birlikte çok şey değişti....sen kitaplarına düzenli çalış yeter o sana....
kadınlar kulübünde aöf bölümü var, hatta aöf ilahiyat bölümü de var, orayı bul ordan kendi bölümün arkadaşlardan yardım alırsın... hatta ders çalışma topiği var, günlük çalıştığın üniteleri ekliyorsun, birbirinizi gazlıyorsunuz
çok faydalandım ben...sende bi bak istersen.....