AÖF hangi bölümünde ve kaçıncı sınıfında okuyorsunuz?

ilahiyat 1. sınıf ikinci üni okuyorum.. hiç yokmu ilahiyatçı ya ne zamandır arıyorum

iktisat-3 tü 4. sınıfa geçtim nihayet ama 6. yılımı bitirdim :))

maliye 4.sınıftayım. büte 7 ders bırakmışım. bu senede bitmez bu okullllll....................

tebrik ederim kızlar :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
azimli kk bayanları :enbuyukkk:

teşekkür ederim canımcım
onur belgesi bekliyorum açıkcası puanlarım süpper
yardım etmem gereken olursa seve seve opuyorumnanaktan

kızlar bişey soracağım;ben henüz tercih yapmadım sözelciyim ve kolay bir bölüm istiyorum,halkla ilişkileri düşünüyordum ki bu yeni açılan türk dili bölümü kafamı karıştırdı bitirince öğretmen olma hakkı var mı bilimiyorum yeni olduğundan her kafadan farklı sesler çıkıyor kimse emin değil,yardımcı olursanız sevinirim malum zaman daraldı

bana kalırsa 4 bilinen bölüm yazmak dahamantıklı çünkü ben dershaneye gidiyorum ve dershanede verilen bölümler maliye kamu yönetimi iktisat işletme ve yardımcı kitaplarıda var kolay çalışılabilir sorular her sene aynı çıkıyor sözel iseniz işletme seçin derim ..türk dili o bölümü bitirince öğretmen olabilirsiiz ama birtakım sınav filan formasyonları geçince tabikide..

bilgisi olan yok sanırım???

canım sözelci isen kamu yönetimi seç paso ezber :1closedeyes::1closedeyes:
rahat geçersin...
bende senin gibiydim düz lise sözel bitirdim.
kütahyada muhasebe okudum ordan dikey geçişle işletme 3 ten başladım...
işletme de sayısal dersler var zorlnacağını düşünüyorum...
kütahyada yurtta kamu yönetimi okuyan arkadaşlarımdan biliyorum ezberlemektek bıktık derlerdi şutarafagitti sözelciysen tam sana göre kamu,ama derssen sözelcide olsam çalışırım azim derim sayısalı anlarım o zaman işletme,iktisat,muhasebe seç canım...:lepi:

iktisatla işletme arasında fark var mı kızlar 3 .sınıfta...sayısalım pek iyi değil ama 1.sınıfta iktisat dersim süperdi 3.sınıfta da yapabilirmiyim acaba..

selamlaaaaaarr.......

bende muhasebe bölümünü bitirdikten sonra aöf den devam edeyim dedim.. işletmeyi seçtim. 4.sınıftayım. daha kapsamlı oldugu için bu böl. seçtim..

slm bende ilahiyat 2.sınıf öğrencisiyim.imam-hatipli olduğum için bu bölümü seçtim.dikey geçiş yapmayı düşünüyorum 4 seneliğe.sonra da öğretmen olmak isitiyorum.

hanımlar,bir arkadaşım 2 yıllık sosyal bilimler bölümünde okuyor.tek bir dersi kaldı.siyaset bilimi.5 senedir tek bir ders yüzünden mezun olamıyor.kafası bir türlü basmıyor siyaset bilimine.geçen seneki soruların aynısı çıkıyormuş.ama geçen sene girmedi.soruları nerden bulabilir.allahrızası için yardım edin şu kadına da mezun olsun da artık para yatırıp durmasın.şimdiden teşekkürler.

:CüvCüv: 3. sınıf maliye pkuyorum arkadaşlar:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…