Aöf hakkında yardım

cansuyldrm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
29
10
34
Selamlar, bu yıl aöf halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü kazandım. Aöfle ilgili hiçbir bilgim yok. Aöf kayıt tarihleri örgün eğitimden farklı mı? Aöf e kayıt yaptıramadım aöf olupta internet üzerinden kayot gerçekleştirebilen var mı? Bana kayıtla alakalı tarih, evrak ve ücret hakkıbda detaylı bilgi verebilir misiniz lütfen. Sevgiler ve şimdiden teşekkürler

Hangi üniversite. Anadolu Üniversitesi ise kayitlar 31 ağustosta basliyacak 8 eylül de bitecek. Sonuç kagidinizda da yaziyordur. On kayıt. Harç parası ve asıl kayıt. 31 agustos 8 eylul arası olacak.once üniversite web sitesinden ön kayıt yapacaksiniz sonra bankaya harc yatiracak siniz ve buroya gidip asıl kaydinizi tamamlayıp kitaplarinizi alacaksınız. On kayıt esnasinda çıktı alacaksınız sistemden diğer gerekli belgeler yine sistemde yazar. Geçen sene harc 205 tl idi.
Birinci dönem 205 2.donem 205 zam yoksa aynı olur.eger zam olursa en fazla 225 olur.
Anadolu Üniversitesi sınavları vize ve final oluyor güz ve bahar döneminde. Bütünleme yok.can eğrisi olduğu için. Bir dersten 30 la geçtiğinizde olur. Yada 40 la kaldiginiz da olur yani sizin geçmeniz diğer ogrencilere bağlı. O yüzden çok çalışıp çanları yukseletmeyelim bende dahil.
Sınıfta kalma yok.dersten kalma var not ortalamanizin 2 altı olursa cc altı derslerden kaliniyor ve bir daha ki sene alınıyor tekrar.eger 1 dönem cc altı ders var ise şartlı geçiliyor 2.donem gno 2 ve üzeri olursa geçiliyor ff hariç. Ff direk dersten kalma demektir. Dersten kalınca muaf olma durumu yok.mezun oluncaya kadar verilecek.

Aöf Anadolu üniversitesi. Bu kadar detaylı bilgi geleceğini beklemiyordum bütün soru işaretleri kalktı çok çooook sağolun teşekkür ederim bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…