Aöf final sonuçları açıklandı

senin yazman sayesinde bende açıklanan notlarımı gördüm ne yazıkki :/ cc koşullu geçermi oluyodu yaani ortalam tutarsamı geçebiliyosunn

benim ortalamam 1,52 olarak görünüyor ama henüz 1.dönem sonuçta yine kaldım galibaa

onca yıllık öğrencılık hayatımda en berbat sınav sonucu rezalet oratalamam 1.55 tüüüüüü bu sene diploma hayal oldu

Ben de ikinci üniversite olarak okuyorum ve hiç anlamıyorum açık öğretimi. İkinci sınıfım şu an, birinci sınıftan bir dersim DC olarak kalmış yine ortalamam 1,54 yıl sonunda 2nin üstüne çıksa da bu kalacak değil mi

2.dönem ortalaman 2nin üstünde olursa dc olan dersini geçmiş sayılmıyomusun ? ff in yoksa eğerki geçmiş olursun ama tam bilmiyorum

2.dönem ortalaman 2nin üstünde olursa dc olan dersini geçmiş sayılmıyomusun ? ff in yoksa eğerki geçmiş olursun ama tam bilmiyorum

Yani benim DC kalan dersim birinci döneme ait. İkinci dönem ikinin üstüne çıktığında geçiyor muyum, yoksa birinci dönem mi ikinin üstünde olması gerekiyordu? Ben de tam bilmiyorum.

Yani benim DC kalan dersim birinci döneme ait. İkinci dönem ikinin üstüne çıktığında geçiyor muyum, yoksa birinci dönem mi ikinin üstünde olması gerekiyordu? Ben de tam bilmiyorum.

bilemedim şimdi ama geçiyosun diye duymuştum canım :44:yinede aöf bürosunu arayıp sormakda fayda var

Arkadaşlar eğerki birinci dönemde ff niz yoksa genel not ortalamanızda 2 nin altındaysa uyarı yazıyor bu 2. dönemki not ortalamanız eğerki 2 nin üzerinde olursa dc yada dd olan derslerden kalmadan geçmiş oluyorsunuz.Herkese kolay gelsin başarılar...

arkadaşlar 2. dönemki not ortalamanız 2 yi geçerse dersleriniz ff olmadıktan sonra uyarı aldığınız dönemden geçmiş olursunuz.başarılar herkese ...

en berbatı benimki hepsi ff birisi dc ortalama ikinin altı hsinden kaldım hahahhah çalışmazsam böle olur

çok şükür herbirinden geçmişim :) daha ilk senem bu, çocukluyken çalışmak her ne kadar zor olsada başarmanın verdiği mutluluk var.

benim ortalamam 1.55 ikinci donem 2.50 alsam şimdi ki DD leri geçmiş sayılıyor muyummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…