aöf felsefe bölümü okuyanlar buraya

elif_ba

El sanatları uzmani
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.128
11
arkadaşlar bu yıl aöf felsefe bölümüne kayıt oldum :) bununla birlikte haliyle çalışma stresi baş gösterdi ama nereden ve nasıl başlıycağımı bilemiyorum.burada birbirimize faydamız dokunabilir düşüncesindeyim ... sabırsızlıkla gelicek arkadaşları bekliyorum.

sanırım kimse gelmeyecek sayfaya ben genede neler yaptığımı yazayım bugün bir program oluşturdumm kendime cuma günleri ilk çağ felsefesi temel bilgi teknolojileri psikoloji ve matematik çalışacaktım ama ben daha ilk çağ ünitesinin bir kaç konusuna çalıştım ve şuanda sorulara cvp veremiyorum yabancı olduğum çok kelime var ve bilemiyorum ne olur sonu :KK43:

Hayırlı uğurlu olsun canım.Ben de seneye kayıt yaptırmayı düşünüyorum kısmetse sosyoloji olarak düşündüm ama felsefeye de gözüm kaymıyor değil.Ne yapmalıyım ne önerirsin?

canım bence sosyoloji yada felsefe zevkli dersler öğrenme amacı taşıyorsan tabi.Ben felsefeyi seviyordum bu sebebten dolayı felsefe istedim zaten çalışmalara yeni başladım aöf 4 yıl okuycam nasib olursa bu 4 yılın sonunda formasyon alıp öğretmenlik düşünüyorum en ideal meslek bence sende bir an evvel kayıt yaptır ve çalışmalarına başla geçen yıllar bizden gidiyor ve her senenin yokluğunu daha ii anlıyorum şimdi...

aöf ek kitap almak istiyorum ama hangi yayın pek karar veremedim google araştırdım murat yayınları diyorlar ama faydasını görürmüyüm bilemedim....

canım bence sosyoloji yada felsefe zevkli dersler öğrenme amacı taşıyorsan tabi.Ben felsefeyi seviyordum bu sebebten dolayı felsefe istedim zaten çalışmalara yeni başladım aöf 4 yıl okuycam nasib olursa bu 4 yılın sonunda formasyon alıp öğretmenlik düşünüyorum en ideal meslek bence sende bir an evvel kayıt yaptır ve çalışmalarına başla geçen yıllar bizden gidiyor ve her senenin yokluğunu daha ii anlıyorum şimdi...

Canım önce sınavlara girmem gerekiyor kendime çok kızıyorum kaç yıl önce şimdiki aklım olsaydı keşke kışa 3. bebeğim doğacak ama ben kendimi geliştirmeyi,ilerlemeyi çok istiyorum şu zamana kadar yapsaydım çoktan bitirmiş dahi olurdum kendime bu yüzden kızıyorum işte sosyoloji diğerlerine bakınca daha yakın geldi bana ama ne bileyim olur da ihtiyacım olursa iş için de faydalı olabilecek birşey istiyorum o yönden biraz kafam karışık.Aslında benim mesleğim bilişim/bilgisayar şimdi diğerlerini düşününce alakasız bölümler gibi gelebilir ben de bilmiyorum ne yapacağımı :KK51:

valla bende felsefe öğrencisiyim ve pek çalıştığım söylenemez ama sistem değiştikten sonraki (2011-2012 senesi galiba) çıkmış soruları çözüyorum sadece :)

baktım verilen kitapların içinden çıkamıycam egem yayınlrını aldım daha bakmadım ama inşallah işe yarar :)

X