• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf edebiyat okumalı mıyım?....

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
açıköğretim fakültesi edebiyat bölümünü okumayı düşünüyorum ama kafam karışık üniversiteyi bitirdikten sonra özel sektörde yada devlet kurumlarında iş bulma imkanım ne derece sizce? edebiyat konusunda kendime güveniyorum .dershanelerde başarılı olabilecek hocalarla yarışabilecek kadar kendimden eminim. fikirlerinizi bekliyorum...

açıköğretim fakültesi edebiyat bölümünü okumayı düşünüyorum ama kafam karışık üniversiteyi bitirdikten sonra özel sektörde yada devlet kurumlarında iş bulma imkanım ne derece sizce? edebiyat konusunda kendime güveniyorum .dershanelerde başarılı olabilecek hocalarla yarışabilecek kadar kendimden eminim. fikirlerinizi bekliyorum...

benim bildiğim öğretmen olmak istiyorsan şayet türk dili ve edebiyatını okuyup açıköğretim okuyan kişiler alamıyorlar benim bilgim bu yönde ama tabi ki şartlar eşit diye biliyorum yani iş sonuçta kpssde bitiyor

artık bölüm mezunları öğretmen olamıyor

Back