aöf de üç dersten kalanlara af için

kristaltane

işte ben
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
1.914
0
116
Malatya
kızlar geçmişte üç dersten kalanlara af çıkarılmış ve geçmişler sosyal paylaşım sitesinde bununla ilgili bir konu var aöf de okuyup üç dersten kalanlar varsa eğer haberiniz olsun inşALLAH
ayrıntılı bilgi almak isteyen varsa bana özel mesaj atabilir

Son düzenleme:
canım af birden bir çıkmaz birlik olcaz istersen sosyal paylaşım sitesine sende katıl toplu mail falan atacaklar

Son düzenleme:
Ben 2 dersten kaldım.Af olsa ne güzel olur.Bir de şu vizeleri erken yapsınlar nisana kalmadan martın başında falan yapsalar yaww.

ya keşke af çıksa. ben de 2 dersten kaldım. üstelik de 48 puanla.
2 ders için bir senemizin çalınması çok saçma bir durum(
ALLAH'IM İNŞALLAH af çıkar.

Facebook'a Hoş Geldin

arkadaşlar bu adreste toplanmış arkadaşlar var sizlerde katılın toplu olarak dilekçe gönderilecek.

1000 kişiyi bulursa dilekçe sayısı af çıkma ihtimali çok yüksek....

herkes yukarıda verdiğim linke girsin ve içeriğini incelesin dilekçe örnekleri ve ne yapmamız gerektiği hepsi var.

hiç işin yoksa 2 ders için 1 sene daha bi tomar harç parası ver kötükedihüso
4.sınıfta 2 dersten kaldım hemde not ortalamam 44 ve 48'de kötükedihüso

arkadaşlar en son 2008 de af olmuş tıpkı bizim ki gibi bir durum söz konusuyken
hemde bizde ısrarlı olursak neden olmasın geçmişte örnekleri var çünkü

ya ben inceledim faaceden ama dilekçeyi nereye yazcaz nsl yazcaz
bilgilendirecek kişi yok mu

face adresinde bir arkadaşa mesaj atarsanız size dilekçe örneği sunarlar gönderirsiniz

Son düzenleme:
umarım yaparlar.ama hiç zannetmiyorum.ben geçen sene 2 dersten sınıf tekrarı yaptım.aof de böyle bir sistem mevcut deil.dilekçe falan hikaye bence.yinede bol şans kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…