- 19 Mart 2007
- 3.027
- 5
- 43
- Konu Sahibi wampirella_mk
hastanelerde değişik yerlerde benim arkadaşlarım sıra verende var döner sermayede memur olanda..
veterinerlik fen ağırlıklı biraz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence işletme seç üniversitede hocamız iş alanı en yüksek işletme bölümü derdi bende senin gibi sözelciyim ama 2 yıllık MYO muhasebe bitirdim bir sözelci olarak hesap kitaplar beni çok yordu ama gecemi gündüzüme kattım çalışmak için ve 2 yılda bitirdim şimdi 4.sınıf işletme okucam inşallah...istersen her şeyi yaparsın canım Allah yardımcın olsun...2 yıllık sosyal bilimler hakkında biras daha bilgi cerebilirmisin yeliz??
ne işi yapabiliorum bitirince??
hastanelerde değişik yerlerde benim arkadaşlarım sıra verende var döner sermayede memur olanda..
türkçen ii tabiki..ama mat kasman lazım.. ea lık daha zor.. hem sözel hem sayısal kasıodun..bende eadım trigonometriden sözele kaçtım hemen :) daha bi senen var..sıkı çalış..
ben de aslında sözel istiyodum müdür yardımcımız senin notların iyi ya sayısal ya tm dediklava:ben de o baskı altında tm yi seçtimsenağlama
evet bir senem var inşallah matematiği ilerletirim:çok üzgünüm:
sen kaçıncı sınıfsın
bende senin gibiyim canım öss den umudum yok aöf araştırıyorum eşit ağırlık çıkışlıyımm labaratuvar veteriner falan bankacılık yazılır diyolar bana çok kafama karışık nerden araştırcamı da bilmiyorum