aöf de edebiyat bolumu acilmis okuyup ogretmen olabilen varmi acaba yorumlari alayim

Ben varim canim. 2013 mezunuyum ilk mezunlarinda. Formasyonda aldim. Ucretli ogretmenlik yapiyorum su anda

Cok guzel bende bu sene istiyorum formasyon almak zormu hangi unuversiteden aldin
Ben Antalya da yasiyorum. Formasyonu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden aldim canim. Formasyon universiteden universiteye degisiyor. Kimisi cok zorluyo kimisi sadece aldigi paraya bakiyor. M.Akif orta duzeydi, zorladigi zamanlarda oldu ama sıkıntısız bitti şükür. Tavsiye ederim. Dunyanin en zor ayni zamanda en guzel mesleklerinden birisi. Eve aglayarakta gelebilirsin bunlar nasil ogrenci diye, gülerekte gelebilirsin iyi ki varlar diye. Çok degisken :))

Ben Antalya da yasiyorum. Formasyonu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden aldim canim. Formasyon universiteden universiteye degisiyor. Kimisi cok zorluyo kimisi sadece aldigi paraya bakiyor. M.Akif orta duzeydi, zorladigi zamanlarda oldu ama sıkıntısız bitti şükür. Tavsiye ederim. Dunyanin en zor ayni zamanda en guzel mesleklerinden birisi. Eve aglayarakta gelebilirsin bunlar nasil ogrenci diye, gülerekte gelebilirsin iyi ki varlar diye. Çok degisken :))
Bende antalyada yasiyorum bu bilgi cok iyi oldu tesekkur ederim

Ben örgünden mezun olup farklı bir branşta öğretmen oldum fakat branşı edebiyat olan öğretmen arkadaşlarımdan bazıları aöf mezunu.. hem de maşallahları var. Tabi ki öğretmen olabilirsin..

Ben örgünden mezun olup farklı bir branşta öğretmen oldum fakat branşı edebiyat olan öğretmen arkadaşlarımdan bazıları aöf mezunu.. hem de maşallahları var. Tabi ki öğretmen olabilirsin..
Yasta var biraz aslinda okumayida cok istiyorum artik olurum yada olamam en azindan okul bitiririm

akdeniz üniversitesinden formasyon aldim bahar dönemi 2017 yani cok taze ögretmen adayiyim brannsim farkli ama edebiyat okuyabilirsin tabiki formasyonla ögretmen olabiliyorsun akdenizde alabilirsin bence sorun yasamazsin

X