- 9 Nisan 2022
- 110
- 21
- 23
- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
Bu iki bölüm arasında kaldım, sizce hangisini okumak daha mantıklı olur? hangisinin önü açık, Açıktan önlisans olarak okuyacağım eğer ikisinden birini seçersem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk gelişimi oku.Bu iki bölüm arasında kaldım, sizce hangisini okumak daha mantıklı olur? hangisinin önü açık, Açıktan önlisans olarak okuyacağım eğer ikisinden birini seçersem.
Ne alaka ki anlamadım, oruç tutmayınca İlahiyat okunmaz mıAblacım sen şaka mı yapıyorsun?
"Oruç tutmuyorum, yobaz annem baskı yapıyor." diye konu açmadın mı?
İlahiyat, bölüm seçeneklerinin arasında nasıl oluyor bu durumda?
Konunun oruç tutmak olmadığını sen de biliyorsunNe alaka ki anlamadım, oruç tutmayınca İlahiyat okunmaz mı
Ee o zaman neKonunun oruç tutmak olmadığını sen de biliyorsun
o zaman şöyle soralım; ilahiyat okumayı düşündüren sebepler neler?Ee o zaman ne
Oruç tutmayan bir ilahiyatçıdan kimse oruç ile ilgili ilim kabul etmez mesela.Ne alaka ki anlamadım, oruç tutmayınca İlahiyat okunmaz mı
Ama ben oruç tutmuyorum ilahiyat okuyabilir miyim diye bir soru sormadım. Hangisini seçmeliyim dedim. Bir doktor sigara içse ama aynı zamanda hastasına sigara zararlı dese , hasta kalkıp; sende içiyon , ben senin dediğini uygulamam mı diyecek. Kendisine fayda sağlayan bilgiyi alacak doktordan. Oruç Allah ile kul arasında hem . Kul için ibadet etmiyor kimse .Oruç tutmayan bir ilahiyatçıdan kimse oruç ile ilgili ilim kabul etmez mesela.
Ok, o zaman ilahiyat okumalısınAma ben oruç tutmuyorum ilahiyat okuyabilir miyim diye bir soru sormadım. Hangisini seçmeliyim dedim. Bir doktor sigara içse ama aynı zamanda hastasına sigara zararlı dese , hasta kalkıp; sende içiyon , ben senin dediğini uygulamam mı diyecek. Kendisine fayda sağlayan bilgiyi alacak doktordan. Oruç Allah ile kul arasında hem . Kul için ibadet etmiyor kimse .
Ok, o zaman ilahiyat okumalısın
Yaptıklarınla söylediklerin birbirini tutmalı. Sırf para kazanmak için ilahiyat okuma baska birsey okuAma ben oruç tutmuyorum ilahiyat okuyabilir miyim diye bir soru sormadım. Hangisini seçmeliyim dedim. Bir doktor sigara içse ama aynı zamanda hastasına sigara zararlı dese , hasta kalkıp; sende içiyon , ben senin dediğini uygulamam mı diyecek. Kendisine fayda sağlayan bilgiyi alacak doktordan. Oruç Allah ile kul arasında hem . Kul için ibadet etmiyor kimse .