AÖF bütünleme sınavına girmezsem,

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
35
Antalya
kızlar aöf bütünleme sınavlarına giremeyeceğim bazı nedenlerden dolayı.
2.ci taksidi yatırmamıştım.
Otomatikman sınıfta kalıyorum tabi ki.
Bu arada işletme 2.ci sınıftayım.
Yeni kayıt döneminde harcı nasıl yatıracağım bir bilgisi olan var mı?
Okul dondurma olayı var mı?
Varsa neler yapmam gerekir birisi beni aydınlatabilir mi?

ben de aynı soruyu sormak için baktım ama kimse size cvp vermemiş.. ben finale de giremeidm.. büte de hamileyim 8 aylık çalışamadım zaman ve saglık sorunlarımdan.. ve sınav sırasında oturabilecek kadar da iyi degilim..daha evel bir defa dondurdum...parayı özemeyince otomatik donuyor ama bende siz gibi 2.taksiti ödemedim...sınıfta mı bırakcaklar ? doncak mı bilemeidm ?? kim bilir kime sorulur ..kaldı 2 gün :)))

Canım vakıfbankın bankamatiğinden geçen cuma bir bakayım taksidim çıkacak mı diye. TC mi girdim okulu seçtim ve ödenmemiş 2. taksidiniz var dedi.Ödedim gitti.Boşuna dert etmişiz.Sende öde canım.Sadece 10 tl faiz ugulanmış o kadar.

mrb. ben bu yıl aöf adalet tercihi yaptım şu an ilk sınavlarıma hazırlanıyorum.bende 8 aylık hamileyim muhtemelen dönem sonu sınavından birkaç gün önce bebeğim dünyaya gelecek ve ben sınava girip giremeyeceğimi bilmiyorum.dahası girmezsem neler olur onuda bilmiyorum nerden ve nasıl öğrenirim acil yardım pleaseee (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…