BEN DİKEY GEÇİŞ YAPTIKTAN SONRA LİSANS MEZUNU OLUNCA ÖMSSYE ÖNLİSANS MEZUNU OLARAK GİREMEYECEĞİMİ ÖĞRENDİM YIKILDIM RESMEN BEN BU BÖLÜMÜ EĞERKİ ATANIRSAM YÜKSELEBİLMEK İÇİN OKUMAK İSTIYORDUM KAYIT YENİLEME TARİHİ:11 Mart 22 Mart 2013 BU TARİHLERDE BEN KAYDIMI YENİLEMESEM DONDURSAM 2014 NİSAN AYIN SONRA SINAVA GİRDİKTEN SONRA YANİ KAYDIMI YENİLEYİP KALDIĞIM YERDEN OKUYABİLİRMİYİM KIZLAR ACİL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ
BEN DİKEY GEÇİŞ YAPTIKTAN SONRA LİSANS MEZUNU OLUNCA ÖMSSYE ÖNLİSANS MEZUNU OLARAK GİREMEYECEĞİMİ ÖĞRENDİM YIKILDIM RESMEN BEN BU BÖLÜMÜ EĞERKİ ATANIRSAM YÜKSELEBİLMEK İÇİN OKUMAK İSTIYORDUM KAYIT YENİLEME TARİHİ:11 Mart – 22 Mart 2013 BU TARİHLERDE BEN KAYDIMI YENİLEMESEM DONDURSAM 2014 NİSAN AYIN SONRA SINAVA GİRDİKTEN SONRA YANİ KAYDIMI YENİLEYİP KALDIĞIM YERDEN OKUYABİLİRMİYİM KIZLAR ACİL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ
canım ben daha önce bunu söylemiştim sana mesajlaşırken.. Kaydını o şekilde dondurabilirsin inşallah da kazanırsın sınavını canım.. Ama bence kazandığını öğrendikten sonra devam etmelisin.. Bir de dondururken eğer para yatırmazsan sonra devam etmek istediğinde ne kadar yıl geçmişse onları da yatırmak zorunda kalıyorsun üzüldüm ben de şimdi ne güzel başlamıştk hayırlısı olsun canım
canım ben daha önce bunu söylemiştim sana mesajlaşırken.. Kaydını o şekilde dondurabilirsin inşallah da kazanırsın sınavını canım.. Ama bence kazandığını öğrendikten sonra devam etmelisin.. Bir de dondururken eğer para yatırmazsan sonra devam etmek istediğinde ne kadar yıl geçmişse onları da yatırmak zorunda kalıyorsun üzüldüm ben de şimdi ne güzel başlamıştk hayırlısı olsun canım
cnm ben engelli olduğum için aöf para vermeden kayıt oldum kayıt yenileme zamanı gelincede yenileme yapmayınca zaten donmuyormu kendliğinden okul para almazlar sanmam sen bana kpss için demiştin cnm ben kpss girmicem bu sene özürlü memur seçme sınavına girdim bazı arkadaşlar dedilerki bu sınavla 2014 ylına kdr atanamazsan lisans oku önlisans olarak gene girersin bu sınava dediler ben onlara kandımben şimdi 2014 kadar atanamazsam ömss girince yeniden önlisans mezunu olaarak giricem girdikten sonra aöf kayıt yenileme yapıp devam ederim memur olunca diyorsan kayıt yenileme için hem memurluk hem aöf zor gelir yapamam
anladım canım eğer ücret yatırmadıysan heralde kayıt yaptırmadığında donuyodur otomatik olarak hayırlısı olsun hakkında tatlım inşallah sınavı da kazanırsın herşey gönlünce olsun
anladım canım eğer ücret yatırmadıysan heralde kayıt yaptırmadığında donuyodur otomatik olarak hayırlısı olsun hakkında tatlım inşallah sınavı da kazanırsın herşey gönlünce olsun
inş marta kadar tercih yaparız ömssden ben atanmış olurumu okulu dondurmama gerek kalmaz inş benim merak ettiğim şu cnm birde 11 Mart 22 Mart 2013
AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme (Açıköğretim, İktisat ve İşletme) 2013 yılının tarihi böyleya 2014 yılının kayıt yenileme tarihide aynı bu tarihlerdemi olur cnm bu arada dün çok kötü şeyler oldu ders çalışamadım bugün çalışıcam yazarım nekadar çalıştığımı cnm güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09 10 Şubat 2013 bu sınava girene kadar çalışmaya devam:)