• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AOF Batı Avrupa Programları (BAP) Avrupada üniversite okuyan öğrenciler burayaa

hatice15

Karamel
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
214
1
116
Antalya
Merhaba arkadaşlar Avrupada AÖF(Açık öğretim) okuyan,mezun olan,mezun aşamasındaki tüm öğrencilerle tanışmak bilgi alışverişi yapmak için bu sayfayı açtım...Katılım olursa çok iyi olacağına inanıyorum.Bilmediklerimizi,öğrenmek istediklerimizi buraya yazarak bilgi alışverişi yapabiliriz...Hadi herkesi bekliyorum...

Merhaba canim ben varim ingilterede yasiyorum. Anadolu universitesi iktisat fakultesi kamu yonetimi bolumu son sinif ogrencisiyim . Tanismayi cok isterim. Hangi saatlerde burda oluyorsun hangi ulkede yasiyorsun canim.

arkadaslar belirli bi gün saat online olalim ve yazisalim bencee taaa 2010da yazmisiniz eger suan bunu okudusan bana özel mesaj at yardimci ol :D

bende boyle bir sayfa actim ama kimse yok sizde 2010 acmisiniz ama isallah beni goruursunuz bilgilerinizi paylasmanizi isterdim bende fransada yasiyorum 2014 haziran ayinda giris sinavim var bu sinav beni biraz korkutuyo bana yardimci olurmusunuz

:18:

Back