• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf adalet meslek yüksek okulu

stoker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
144
0
26
İstanbul
kızlar ben bilgisayar programcılığı okudum ve işletme olarak aöf den 4 yıla tamamladım dgs ye girmek istiyorum ama bilgisayar bölümünden dgs kazanmak çok zor adalet okuyup hukuk fakültesine geçmeye çalışsam diye düşünüyorum ama o da zorlaşıyor sınava girmeden adalete kayıt yaptırabilirmiyim bilen varmı yada dgs de kazanması daha kolay olan başka bir bölüm biliyormusunuz hangi bölüm okumalıyım sizce herkes adalet çok güzel bir bölüm diyor varmı okuyan aranızda

Sınava girmeden 2. üniversite olarak kayıt yaptırabilirsiniz adalet bölümüne. 1-16 Ekim tarihleri arasında kayıtlar ve önce internetten ön kayıt yaptırıyorsunuz. 1 Ekimden önce internetten ön kayıt yaptıramıyorsunuz bilginiz olsun.

Sınava girmeden 2. üniversite olarak kayıt yaptırabilirsiniz adalet bölümüne. 1-16 Ekim tarihleri arasında kayıtlar ve önce internetten ön kayıt yaptırıyorsunuz. 1 Ekimden önce internetten ön kayıt yaptıramıyorsunuz bilginiz olsun.
1 ekimden sonra önce internetten başvuru yaptıktan sonra aöf bürosuna mı gideceğim

Merhaba, bende aöf adalete ygs den tercih yaparak kaydımı yaptırdım,çok yığılma olduğu söyleniyor iş imkanı için biraz ümitsizliğe kapıldım açıkçası.

Back