hanımlar bişey sorucam. ara sınav (1.sınıfta ilk sınav) giripte 2.sınava girmezsem ne olur? ara sınavdan sonra dondurma hakkımız var mı? bu konuyu size danışmak istedim eğer biliginz yoksa kimlerle irtibat kurmam gerekir? acil yardım lütfeeeeeeeeen
ara sınava girip dondurmak diye birşey yok o dönemide yakarsınız bende açıköğretim adalete başladım bu yıl ikinci üniversite olarak ortalama falan yapmayı planlıyordum ama bir türlü çalışamadım sizin nasıl geçti sınavınız ayrıca ben takip ediyorum ama yardımcı kitap çıkaran yayın olursa paylaşalım çünkü şu an en büyük eksiğimiz yardımcı kitap
kızlar bildiğiniz üzere bölüm güz dönemi ve bahar dönemi diye ikiye ayrıldı 10-11 aralıkta ara sınavlar oldu ( ve bi hayli zordu) yardımcı kitap bu sene hiç bi firma çıkarmıyo bu yüzden sadece aöf in verdiği kitaplardan çalışıp girdim ben ( onlarlada ne kadar çalışılırsa işte) kayıt dondurmak diye bişey yok zaten ücreti yatırmazsan yani kaydını yeniletmezsen kydın otomotik olarak bi sonraki döneme atıyo ,,
aslında murat yayınları soru bankası çıkarmış bende yeni duydum soruların çoğuda oradan gelmiş karacanda nokta atış çıkartacak en son 30 aralığa kadar diyor ama ders anlatımı lazım asıl
aslında murat yayınları soru bankası çıkarmış bende yeni duydum soruların çoğuda oradan gelmiş karacanda nokta atış çıkartacak en son 30 aralığa kadar diyor ama ders anlatımı lazım asıl