• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF Adalet Bölümü

Arkadaşlar merhaba. Ben bugün murat dershanesine adalet bölümünün kitaplarını almak için gittim nokta atışı test kitabı tarzında.Görevli bana o kitapların kaldırıldığını yasaklandığını, sistemin değiştiğini kredili sisteme geçildiğini söyledi. Bu ne demek bilen var mı? O kitaplar kalktıysa nerden çalışıcaz? Bildiğim kadarıyla kayıtta verilen kitaplar pek de çalışması kolay kitaplar değilmiş. Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum :15:

Evet kredili sisteme geçildiği için yardımcı kitaplarda yenilenecek herkes onu bekliyor snırsam kasım başında muratın yardımcı kitapları çıkacakmış takipte olun :)))

Evet kredili sisteme geçildiği için yardımcı kitaplarda yenilenecek herkes onu bekliyor snırsam kasım başında muratın yardımcı kitapları çıkacakmış takipte olun :)))

teşekkür ederim cevapladığın için :) bugünkü çalışan bana hiç söylemedi yeni kitapların çıkacağını.sadece kayıt esnasında verilen kitaplar var artık filan dedi. çok saol :))

teşekkür ederim cevapladığın için :) bugünkü çalışan bana hiç söylemedi yeni kitapların çıkacağını.sadece kayıt esnasında verilen kitaplar var artık filan dedi. çok saol :))

Rica Ederim bende daha 1.sınıfım netten baktım bi kaç yere sordumda öyle dediler :) Hem yardımcı kitap olmadan nasıl çalışılabilir :))

Kpssde adalet okumamızın bi avantajı var mı demişsin onun için bi avantajı yok dedim.Mezun olsaydık kendi bölümüzden sorular gelirdi ama mezun olmadığımız için lise düzeyinden gireceğiz bu durumda adalet okumanın bi avantajı ıyok.[/QUOT

YOK ONUN İÇİN DEMEDİM AVANTAJIMIZ SINAVDA OLMAZ ZATEN AMA MALUM MÜLAKAT VARYA ONDA OLURMU DEMEK İSTEDİM GİZEMCİM

Kpssde adalet okumamızın bi avantajı var mı demişsin onun için bi avantajı yok dedim.Mezun olsaydık kendi bölümüzden sorular gelirdi ama mezun olmadığımız için lise düzeyinden gireceğiz bu durumda adalet okumanın bi avantajı ıyok.[/QUOT

YOK ONUN İÇİN DEMEDİM AVANTAJIMIZ SINAVDA OLMAZ ZATEN AMA MALUM MÜLAKAT VARYA ONDA OLURMU DEMEK İSTEDİM GİZEMCİM

hmm pardon bilmiyorumm ya acaba olur mu avantajı olmaz mıı :/

Gizem araştırıyorum ama bulamadım bu sene kpss sınavına gircz ya malum bu puan 2 yıl geçerliymiş 2014 kpss girmeden bu puanı kullanabiliriz sanırım ama lise mezunu olarak grcz şimdi o zamanda önlisans mezunu olursak nasıl olurki

Gizem araştırıyorum ama bulamadım bu sene kpss sınavına gircz ya malum bu puan 2 yıl geçerliymiş 2014 kpss girmeden bu puanı kullanabiliriz sanırım ama lise mezunu olarak grcz şimdi o zamanda önlisans mezunu olursak nasıl olurki

Hiç bilmiyorm kafam çok karışık yaa :( Klavye kursum haftaya başlıyor,bilgisayar sertifikası için yazılmadım daha kursa saatler çakışırsa ona nasıl yazlcam blmiyorum :S 2sine birden gidersem ders çalışmaya nasıl vakit bulacağım :/ Bu sene olma heralde diyorum :( :(

Ayrıca dersler çok ağır geldi bana oku oku bitmiyor yazarak çalışıyorum ama kafam almıor yinede nedendir bilmiyorum :( Bıraktım çalışmayıda bu yüzden.

Hiç bilmiyorm kafam çok karışık yaa :( Klavye kursum haftaya başlıyor,bilgisayar sertifikası için yazılmadım daha kursa saatler çakışırsa ona nasıl yazlcam blmiyorum :S 2sine birden gidersem ders çalışmaya nasıl vakit bulacağım :/ Bu sene olma heralde diyorum :( :(

Ayrıca dersler çok ağır geldi bana oku oku bitmiyor yazarak çalışıyorum ama kafam almıor yinede nedendir bilmiyorum :( Bıraktım çalışmayıda bu yüzden.

ben daha ek yerleştirmede kayıt yaptırcam bahsetmiştim ya artık ben nasıl yetişirim aralıktaymış sınavı derslerin isimlerini biliyorum şuan sözel olduğum için kolay gelirdie düşünmüştüm ama öle deil demekki kuzenim sayısalken iki dersi kalmıştı 1.ci sınıfta işte örgünü istememdeki neden buydu ama ne olur bilemem çünkü daha öncede kamu yönetimi ne gitmiştim 1.ci sınıfta dersler kaldı çok zordu ayrıca sayısal gerekiyordu o yüzden bıraktım inan benimde kafam çok karışık ne zor bu işler birde seneye kpssye hazırlanıyoruz ama herkes torpil olmadan zor dio insanın ümidini kırıyorlar yaaa öfff bende kursları bekliyorum başlamadı daha bizim burda...

ben daha ek yerleştirmede kayıt yaptırcam bahsetmiştim ya artık ben nasıl yetişirim aralıktaymış sınavı derslerin isimlerini biliyorum şuan sözel olduğum için kolay gelirdie düşünmüştüm ama öle deil demekki kuzenim sayısalken iki dersi kalmıştı 1.ci sınıfta işte örgünü istememdeki neden buydu ama ne olur bilemem çünkü daha öncede kamu yönetimi ne gitmiştim 1.ci sınıfta dersler kaldı çok zordu ayrıca sayısal gerekiyordu o yüzden bıraktım inan benimde kafam çok karışık ne zor bu işler birde seneye kpssye hazırlanıyoruz ama herkes torpil olmadan zor dio insanın ümidini kırıyorlar yaaa öfff bende kursları bekliyorum başlamadı daha bizim burda...

evet sen ek yerleştmeyi bkliorsun :/ Aralık çok erken sınav için ya ne olacak bilmiyorum allah hakkımıza hayırlısını versin.İnsanlar zaten milletin şevkini hevesini kırmaktan ne anlıyorlar bilmiyorum yaa.Bu sene olmazsa 2014de gireriz canım boşver canını sıkma.İnşallah kayıt olup kitaplarını alırsın bi an önce

arkadaşlar çok acil bir şey sormak istiyorum erkek arkadaşım 2 yıllık açık öğretimden adalet yazmak istiyor 2 yıllık adalet bittikten sonra yine aöften 4 yıllığa geçişte işletme,iktisat yada kamu yönetimine tamamlamak istediğinde ne yapmalı yani böyle bir hak var mı?eğer varsa nasıl oluyor dgs ye girmesi gerekiyor mu yoksa direk sınavsız 3.sınıftan başlayarak devam edebiliyor mu?

arkadaşlar merhaba. açıköğretim adalete ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırılamıyo mu? yani şuan örgün olarak bi üniversitede okuyorum ve össye girmedim. ama bu ikinci üniv olarak adalet okunmuyo mu? ben okunduğunu duymuştum ama http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ikinciuniv_liste.asp?no=3&sid=5e0e783e4aa618c91c35a915500556e5 bu linki görünce yıkıldım. skandal resmen.

ve fakat aöf adalet bölümü kredili sistemde sınıf geçme bu sitedeki kişi de ikinci üniv kapsamında adalet okuyorum yazmış?

yardımcı olabilecek olan var mı? :(

selam bende adalet yazdım bu sene.kitaplarıma baktım güzel görünüyordu.evet yardımcı kitaplar yeni basılıyor daha çıkmamıştı en son baktığımda.bu verilen kitapların yarısından il sınavda yani aralıkta sorumlu olcaz diğer yarısından heralde ocaktaki sınavda sorumlu olacağız.ikinci dönem yeni kitap verecekler.

Slm nbr... Kayıt yaptırdım fakat 2 kitap eksik ay sonu verceklermiş kitaplar şimdiden ağır geldi bende kolay olur die düşünmüştüm özet kitap alcaktım onlarda kredili sisteme geçildiği için çıkartmamışlar daha.. Kredili dahamı ii oldu anlamadım.. Kurslarda açılmadı bilg. Kursu ve dersler nasıl olcak bilmiyorum aofte kendin çalışınca çok zor oluyor... Ama mecburuz artık zaman kaybı olmamalı....hıı bu arada kitaplarda yarısına kadarmı sorumluyuz acaba...

adalet bölümü ikiye ayrılmış güz dönemi ve bahar dönemi olmak üzere, zarf geldi mi size de kızlar benim 2 gün önce haberim oldu,,,

adalet bölümü ikiye ayrılmış güz dönemi ve bahar dönemi olmak üzere, zarf geldi mi size de kızlar benim 2 gün önce haberim oldu,,,

slm öyle bir zarf gelmedi bende aof e kayıda gittiğimde orda dereshaneler bilgi verdi kitabın yarısına kadar sorumlu olduğumuzu bile kendim araştırdım ve aof tan teyit aldım bişey sölemediler kayıtta ama bayağı kalabalıktı heralde ondan neyse sende ek kon. kayıt yaptırdın hayırlısı olsun hepimize

slm öyle bir zarf gelmedi bende aof e kayıda gittiğimde orda dereshaneler bilgi verdi kitabın yarısına kadar sorumlu olduğumuzu bile kendim araştırdım ve aof tan teyit aldım bişey sölemediler kayıtta ama bayağı kalabalıktı heralde ondan neyse sende ek kon. kayıt yaptırdın hayırlısı olsun hepimize

netten bi araştır istersen canım bende bilmiyodum çok oldumm:53: güz dönemi sınavları aralıkta, bahar dönemi sınavları nisanda,, diğer bölümlerle aynı değil yani değişen bi kaç bölüm olmuşş

http://kayit.anadolu.edu.tr/default.aspx

burdan öğrenebilirsin..

Son düzenleme:
netten bi araştır istersen canım bende bilmiyodum çok oldumm:53: güz dönemi sınavları aralıkta, bahar dönemi sınavları nisanda,, diğer bölümlerle aynı değil yani değişen bi kaç bölüm olmuşş

AOF Başvuru

burdan öğrenebilirsin..

saol canım bakarım çalışması zor gelio evde örgün olsa demekki daha ii bunu anladım

AOF Başvuru

burdan öğrenebilirsin..

saol canım bakarım çalışması zor gelio evde bide kursa yazıldım nolcak bilmiorum

Back