Arkadaşlar merhaba. Ben bugün murat dershanesine adalet bölümünün kitaplarını almak için gittim nokta atışı test kitabı tarzında.Görevli bana o kitapların kaldırıldığını yasaklandığını, sistemin değiştiğini kredili sisteme geçildiğini söyledi. Bu ne demek bilen var mı? O kitaplar kalktıysa nerden çalışıcaz? Bildiğim kadarıyla kayıtta verilen kitaplar pek de çalışması kolay kitaplar değilmiş. Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Evet kredili sisteme geçildiği için yardımcı kitaplarda yenilenecek herkes onu bekliyor snırsam kasım başında muratın yardımcı kitapları çıkacakmış takipte olun :)))
teşekkür ederim cevapladığın için :) bugünkü çalışan bana hiç söylemedi yeni kitapların çıkacağını.sadece kayıt esnasında verilen kitaplar var artık filan dedi. çok saol :))
Kpssde adalet okumamızın bi avantajı var mı demişsin onun için bi avantajı yok dedim.Mezun olsaydık kendi bölümüzden sorular gelirdi ama mezun olmadığımız için lise düzeyinden gireceğiz bu durumda adalet okumanın bi avantajı ıyok.[/QUOT
YOK ONUN İÇİN DEMEDİM AVANTAJIMIZ SINAVDA OLMAZ ZATEN AMA MALUM MÜLAKAT VARYA ONDA OLURMU DEMEK İSTEDİM GİZEMCİM
Kpssde adalet okumamızın bi avantajı var mı demişsin onun için bi avantajı yok dedim.Mezun olsaydık kendi bölümüzden sorular gelirdi ama mezun olmadığımız için lise düzeyinden gireceğiz bu durumda adalet okumanın bi avantajı ıyok.[/QUOT
YOK ONUN İÇİN DEMEDİM AVANTAJIMIZ SINAVDA OLMAZ ZATEN AMA MALUM MÜLAKAT VARYA ONDA OLURMU DEMEK İSTEDİM GİZEMCİM
hmm pardon bilmiyorumm ya acaba olur mu avantajı olmaz mıı :/
Gizem araştırıyorum ama bulamadım bu sene kpss sınavına gircz ya malum bu puan 2 yıl geçerliymiş 2014 kpss girmeden bu puanı kullanabiliriz sanırım ama lise mezunu olarak grcz şimdi o zamanda önlisans mezunu olursak nasıl olurki
Hiç bilmiyorm kafam çok karışık yaaKlavye kursum haftaya başlıyor,bilgisayar sertifikası için yazılmadım daha kursa saatler çakışırsa ona nasıl yazlcam blmiyorum :S 2sine birden gidersem ders çalışmaya nasıl vakit bulacağım :/ Bu sene olma heralde diyorum
Ayrıca dersler çok ağır geldi bana oku oku bitmiyor yazarak çalışıyorum ama kafam almıor yinede nedendir bilmiyorumBıraktım çalışmayıda bu yüzden.
ben daha ek yerleştirmede kayıt yaptırcam bahsetmiştim ya artık ben nasıl yetişirim aralıktaymış sınavı derslerin isimlerini biliyorum şuan sözel olduğum için kolay gelirdie düşünmüştüm ama öle deil demekki kuzenim sayısalken iki dersi kalmıştı 1.ci sınıfta işte örgünü istememdeki neden buydu ama ne olur bilemem çünkü daha öncede kamu yönetimi ne gitmiştim 1.ci sınıfta dersler kaldı çok zordu ayrıca sayısal gerekiyordu o yüzden bıraktım inan benimde kafam çok karışık ne zor bu işler birde seneye kpssye hazırlanıyoruz ama herkes torpil olmadan zor dio insanın ümidini kırıyorlar yaaa öfff bende kursları bekliyorum başlamadı daha bizim burda...
adalet bölümü ikiye ayrılmış güz dönemi ve bahar dönemi olmak üzere, zarf geldi mi size de kızlar benim 2 gün önce haberim oldu,,,
slm öyle bir zarf gelmedi bende aof e kayıda gittiğimde orda dereshaneler bilgi verdi kitabın yarısına kadar sorumlu olduğumuzu bile kendim araştırdım ve aof tan teyit aldım bişey sölemediler kayıtta ama bayağı kalabalıktı heralde ondan neyse sende ek kon. kayıt yaptırdın hayırlısı olsun hepimize
netten bi araştır istersen canım bende bilmiyodum çok oldummgüz dönemi sınavları aralıkta, bahar dönemi sınavları nisanda,, diğer bölümlerle aynı değil yani değişen bi kaç bölüm olmuşş
AOF Başvuru
burdan öğrenebilirsin..
netten bi araştır istersen canım bende bilmiyodum çok oldummgüz dönemi sınavları aralıkta, bahar dönemi sınavları nisanda,, diğer bölümlerle aynı değil yani değişen bi kaç bölüm olmuşş
AOF Başvuru
burdan öğrenebilirsin..
tatlım sen hangi bölümdün yardımcı olalım?!ya dersler neden bu kadar zorrroff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?