merhaba hanımlar bende bu yıl aöf adalet bölümüne yerleştirildim size sorun olacaktı şifrenizi aldıktan sonra web büroyu açabiliyor musunuz bende açılmıyor
merhaba arkadaşlar bende adalet 1. sınıf öğrencisiyim 4 dersten bütlere kaldım inş. 2 dersi verebilirsem 2 . snıfa geçicem... bu arada şifreyi bağlı olduğun açıköğretim bürosundan alıyosun sınav yerini sınav giriş belgen gelmeden de öğrenebiliosun yada sınav giriş belgen gelmezse o şifreyle aöf nin sitesinden çıkartabiliyosun
Ben daha kayıdımı yaptıramadım maddi sebeplerden dolayı,haftaya yaptıracağım inşallah şifreyi nasıl nerden alıyoruz ve nerelerde kullanıyoruz dolayısıyla bilmiyorum :)
merhaba arkadaşlar bende adalet 1. sınıf öğrencisiyim 4 dersten bütlere kaldım inş. 2 dersi verebilirsem 2 . snıfa geçicem... bu arada şifreyi bağlı olduğun açıköğretim bürosundan alıyosun sınav yerini sınav giriş belgen gelmeden de öğrenebiliosun yada sınav giriş belgen gelmezse o şifreyle aöf nin sitesinden çıkartabiliyosun
1. sınıf zor mu kii
arkadaşımda çalışırken okuyamamıştı çok yoğundu tüm yıl o yüzden oda hala 1. sınıf
aslında zor değil ama bende çalıştığım için çok fazla ders çalışamadım o yüzden 4 dersten kaldım geçebilceğimi düşünüyorum ben inş. :18:
ankadayım.Ankarada derslere giren olmuş bilmiyorum vala. :/Arkadaşım kaç puan aldı ondua bilmiyorum ama işin içinde torpil vardır kesinlikle.Bu arada sana 2012de yapılacak olan kpssye girmeni öneririm. Adliyeler katiplik sınavları açıyor 70 üzeri puan alırsan ve klavyede 3 dakikada 90 ve üzeri kelime yazarsan girme şansın var ha bide bilgisar sertifikası aranıyor şartlarda.Netten bi araştır isterssen canım katiplik sınavlarını. :))[/QUOT
CANIM MERABA WALLA SANA ALIŞTIM DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM MSJLARINI İNŞLLAH İSTEDİĞİMİZ YERLERE GELİRİZ... GELELİM ADALETİMİZE BENİM KUZENİM ADALET 2.Cİ SINIFA GEÇTİ GEÇEN SENE KPSSYE GİRDİ 72 ALDI VEDE ANADOLU MSLK BİLGİSAYAR MEZUNU GİREMEDİ BİYERE ARKADAŞI YÜKSEK PUANLA İNFAZ KORUMA MEMURU OLDU HEMDE ÜNİV.ÖRGÜN ADALET 2.Cİ SINIFTAYKEN... NEYSE GELELİM BİZE GİZEMCİM SENEYE KPSS VAR VEDE BİZ MALUM LİSE MEZUNU OLARAK GRCEZ BEN DÜZ LİSE BİTİRİDİM BU ALEHİME OLURMU ACABA VEDE KPSSDE DİELİM 80 ALDIK HERALDE BİRDE ADLİYEDE MÜLAKAT VARMIŞ O NASIL OLUR LİSE MEZUNUYUZ DİE GİREBİLİRMİYİZKİ ORAYA GERÇİ ADALET 1.Cİ SINIF OLCAZ AMA ???? BU ARADA BU HAFTA BİLGİSAYAR KURSUNA YAZILIP SERTİFİKAMI KISA SÜREDE ALCAM ANADOLU MSLK BİLG. BÖLÜMÜNDEYDİM BIRAKMADAN ÖNCE SONRA DÜZDEN BİTİRDİM..O YÜZDEN KLAVYE FENA DEİL... AMA ŞU AN DENEDİĞİMDE DK=40 KELİME FİLAN OLUO AMA YANLIŞTA BAYAĞI OLUO..OFFF İNAN BAŞIMA AĞRI GİRDİ DÜŞÜNMEKTEN
ankadayım.Ankarada derslere giren olmuş bilmiyorum vala. :/Arkadaşım kaç puan aldı ondua bilmiyorum ama işin içinde torpil vardır kesinlikle.Bu arada sana 2012de yapılacak olan kpssye girmeni öneririm. Adliyeler katiplik sınavları açıyor 70 üzeri puan alırsan ve klavyede 3 dakikada 90 ve üzeri kelime yazarsan girme şansın var ha bide bilgisar sertifikası aranıyor şartlarda.Netten bi araştır isterssen canım katiplik sınavlarını. :))[/QUOT
CANIM MERABA WALLA SANA ALIŞTIM DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM MSJLARINI İNŞLLAH İSTEDİĞİMİZ YERLERE GELİRİZ... GELELİM ADALETİMİZE BENİM KUZENİM ADALET 2.Cİ SINIFA GEÇTİ GEÇEN SENE KPSSYE GİRDİ 72 ALDI VEDE ANADOLU MSLK BİLGİSAYAR MEZUNU GİREMEDİ BİYERE ARKADAŞI YÜKSEK PUANLA İNFAZ KORUMA MEMURU OLDU HEMDE ÜNİV.ÖRGÜN ADALET 2.Cİ SINIFTAYKEN... NEYSE GELELİM BİZE GİZEMCİM SENEYE KPSS VAR VEDE BİZ MALUM LİSE MEZUNU OLARAK GRCEZ BEN DÜZ LİSE BİTİRİDİM BU ALEHİME OLURMU ACABA VEDE KPSSDE DİELİM 80 ALDIK HERALDE BİRDE ADLİYEDE MÜLAKAT VARMIŞ O NASIL OLUR LİSE MEZUNUYUZ DİE GİREBİLİRMİYİZKİ ORAYA GERÇİ ADALET 1.Cİ SINIF OLCAZ AMA ???? BU ARADA BU HAFTA BİLGİSAYAR KURSUNA YAZILIP SERTİFİKAMI KISA SÜREDE ALCAM ANADOLU MSLK BİLG. BÖLÜMÜNDEYDİM BIRAKMADAN ÖNCE SONRA DÜZDEN BİTİRDİM..O YÜZDEN KLAVYE FENA DEİL... AMA ŞU AN DENEDİĞİMDE DK=40 KELİME FİLAN OLUO AMA YANLIŞTA BAYAĞI OLUO..OFFF İNAN BAŞIMA AĞRI GİRDİ DÜŞÜNMEKTEN
Bende senin mesajları bekliyorum Canan :)) İNFAz korumada sanırsam boy kilo olayı var benim boyum çok kısa o yüzden giremem sanırım :/ evet seneye temmuz ayında kpss var bende meslek lisesi çıkışlıyım hep pcdersi gördük htta klavye dersi bile gördüm okuluma mail attım sertifika alabilir miyim okuldan diye henüz bir yanıt gelmedi,sanırım bende halk eğitim bilgisayr kursuna yazılacağım şimdilik en mantıklısı bu olur ben 1 dakikada q da 24 kelime falan yazıyorum :/ ama f daha basitmiş . En azından 2012 olmazsa bile 2014e kadar kendimizi geliştirmemiz gerek :)) Ben iyi ve gelceği olan bir bölümde olduğumuzu düşünüyorum şimdi adaleti bitirip iş bulamazsak veya ne bileyim hiçbir şey yapmayıp sonra boşuna okumuşuz ya dersek bu bizim yanlışımız olur okumakla veya bitirmekle olmuyor bu işler çabalamak lazım gerçekten devlete girmek çok zor. ( Ben lise stajımın bi kısmını özel sektörde yaptım sonrada devlet kurumuna geçtim 2si arasındaki farkı çok iyi kavradım ve ben kesinlikle memur olmalıyım dedim kendime ) özel sektörde işler çok zor herkes birbirini ezmeye çalışıyor.Kısa ve temiz yoldan memurluğa giden güzel bi yol bence adalet bölümü allah herkesin gönlüne versin yolunu açık etsin zaman varken klavyeyi geliştirmek pc sertifikası almak kpssye hazırlanmaya çalışmak lazım..
Ama bu kurumların açtığı sınavları hiç bi yerde bulamıyorum her tarafta karmankarışık şeyler yazıyor.
Neyse artık burda bilen arkadaşlarla fikir alışverişi yaparız. :)))
bakarım canım sağol :) evet her kafadan bir ses çıkıyor ya bence rahat olalım 2014e kadar vakit var ben 2012de sorulara bakmak o heyecanı tatmak için gireceğim ha belki kısmet olur girerim bi yere ama bu işler hep torpille,sertifika klavye falan derken iyice hazır olacağım :) yani kendimi bu şekilde mutlu etmeye çalışıyorum :))) infaz korumayı iyi düşün derim ya ben gözden çıkardım zaten onu hiç bana göre değil :))
bide gelişmeleri takip etmek gerek ama herşey o kadar hızlı gelişiyor ki anlamıyorum ne olacak. ? Ben başbakanlıkta kpss görevlisi adı altında çalışan biriyle görüştüm bana katiplik sınavının bi kaç sene sonra sadece adalet,hukuk vs okumuş olanlara açılacak olacağını söyledi ne kadar dopru bilemiyorum tabi eğer böyle olursa bu bizim için iyi olur.
burdayım burdayım adalet okumamızın bi avantajı yok bu arada canım.kitaplarını falan aldın mı sen ben aldım
almadım canım neden dersen ben ilk yerleştirmede kazanmıştım kayıt yaptırmadım çünkü ek yerleştirmeler var malum tekrar yazıp kayıt yaptırabiliyormuşum ben örgün adalette yazdım gelmedi ikincide bidaha deneyeceğim bakalım inan kafam çok karışık neden adalet okumamızın avantajı kalmadı???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?