Ben kız meslek lisesi Çocuk gelişim mezunuyum ama bu yıl açıköğretimde adalet okuyacağım.
Bu yıl daha sıkı calışıp 4 yıllık örgün eğitimden okul öncesi öğretmenliği kazanmayı planlıyorum..
Evet arkadaşlar aramızda Adalet Bölümü okuyan varmı, bu başlıkta toplanalım ve birbirimize yardımcı olalım.. (
Ben kız meslek lisesi Çocuk gelişim mezunuyum ama bu yıl açıköğretimde adalet okuyacağım.
Bu yıl daha sıkı calışıp 4 yıllık örgün eğitimden okul öncesi öğretmenliği kazanmayı planlıyorum..
Evet arkadaşlar aramızda Adalet Bölümü okuyan varmı, bu başlıkta toplanalım ve birbirimize yardımcı olalım.. (
evet hukuğa geçme olayı var dgs ile bu sene adalete başvuran çok fazla insan olmuş :)) rakipler çok gerçekten :)selam,ekimdeki kayıtlarda ben de adaleti seçeceğim.2.üniversite olarak.kolaylıklar :) dgs ile hukuk fakültelerine geçiş yapılabiliyormuş deneyeceğim bakalım.herkese kolaylıklar :)
arkadaşlar bu sene adalete kayıt olcaz ama kpss önlisan için seneye 2.ci sınıf olursak giremeyiz dimi 2013 te mezun olcaz malum ee o zamnda kpss olrmu acaba ??? walla yoruldum artık ya memur olmak istiyorum bir an önce yalnız katiplikte klavye kullanımının hızlı ve ii olması gerekiomuş hbriniz olsun
ya maalesef 2014de gireceği bende 2.sınıfta alta ders bırakmadan girmeyi düşünüyordum ama 2013de ön lisans kpss yok ne yazık ki( 2014de gireceğiz o yüzden :/ adaleti bitirmek tek başına yeterli değil kpssdende iyi bi puan alıp icra memurluğu zabıt katipliği adliye memurluğu gibi yerlere yerleşebiliriz. kpss benim içinde çok önemli tek amacım memur olmak aynen :/
arkadaşım öncelikle msjın beni çok mutlu etti teşekkürler senin için üzüldüm tabiki seneye kpssnin olmamasından dolayı ama kendim için sevindim açıkcası çünkü inan 1 yıl beklemeye bile sabrım kalmadı artık 2014 (kalmassam tabi uğraşacağım bunun için)kpss ye hazırlanacağım tabi bu arada bilgisayar sertifikası istiyorlarmış galiba alcm onuda sen aldınmı??? klavye çalışcm nasipse bol bol.. sen nerde okuyosun nasıl zormu? dersler.... sence bu bölüm mezunu çok olmaya başladı işimiz çok mu güçleşti vede bakıyorum adalet kpss atanma puanlarına int.bulamadım???
arkadaşın kaç puanla nereye yerleşti hayırlısı olsun onun için sevindim:) canım ben izmirdeyim dokuz eylülde var ama derslere alırmı yada gitmek doğru olurmu bilemiyorum sen nerdesin derslere girmeyi düşünüyomusun ?adım gizem :/ yok arkdşm 2 yıllık ön lisans mezunu olarak işe başlayacak.ünive bşladığı sıra kpssye girmiş hemen :/ ya evet 2014de kpssye girmemiz bizim çok büyük dezavantaj ama ben yinede bırakmayacağım bu işi :/ en azından adliye teknisyeni mübaşir gardiyan falan olabiliyoruz :/ sen hangi ildesin ? Bulunduğun ilde adalet myo falan varsa izin alarak derslere girelebiliyormuşsun haberin olsun canım :)
arkadaşın kaç puanla nereye yerleşti hayırlısı olsun onun için sevindim:) canım ben izmirdeyim dokuz eylülde var ama derslere alırmı yada gitmek doğru olurmu bilemiyorum sen nerdesin derslere girmeyi düşünüyomusun ?
adalet okuyup dgs ile hukuk fakültesine geçiş yapabilirsiniz.Ayrıca adliyede memur olmak için örn. Zabıt Katipliği için kpss taban 70 olması lazım.3 dakikada en az ve hatasız olarak 90 kelime yazmanız, bilgisayar sertifikanız gerekir eğer ticaret mezunu değilseniz şartlar bunlar.Ve tabi gireceğiniz adliyede memur alım sayısı ve tabi bütün bunların yanında bir de mülakat var.Umarım herkesin gönlünce olur;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?