AÖF 3. SINIF İŞLETME HAKKINDA YARDIM

YAMAN

* ben bir anneyim *
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.168
11
158
38
merhaba arkadaşlar 2005 deu izmir meslek yüksek okulunu bitirip dikey geçişle 3. sınıf işletmeye geçtim ama daha sonra bıraktım. şimdi yeniden okumak istiyorum aöf yi arayıp sordum ve harcı yatırıp devam edebiliyormuşuz bazı sorularım var bana bu konuda bilgi vermenizi rica ediyorum telefonla detaylı bilgi vermiyorlar

1- dışarıdan yardımcı kitap alsam aöf kitapları çok detaylı çünkü yeterli olur mu ?
2 - kaç yılda bitirebiliyoruz bi kısıtlama varmı. atıyorum 2 yıl iken 5 yılda bitirilebiliyor mu
3-neredeyse 10 yıldır derslerden uzak kaldım önerebileceğiniz başka detaylar varmıdır
ev iş çocuk+aöf biraz zor olacak gibi ama hadi hayırlısı :)

Bahar dönemi yaptırabilirsiniz diye biliyorum,eğer okulu uzatırsanız evet geç biter,yardımcı kitaplar için genellikle Murat yayınlarını tavsiye ediyorlar,eğer elinize aöf nin verdiği kitaplar varsa kayıt yenileme zamanı yeni kitap vermezler.

teşekkür ederim
bende murat yayınlarını almayı düşünüyorum sanırım bu yeterli olur
açıköğretime kayıt olmadan kitap vermiyorlar

teşekkür ederim
bende murat yayınlarını almayı düşünüyorum sanırım bu yeterli olur
açıköğretime kayıt olmadan kitap vermiyorlar
Açıkögretime kayıtlı değilmisiniz zaten,eğer elinizde kitaplar mevcut ise Anadolu Üniversitesi zaten okulun kitaplarını vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…