alan içi alan dışı meselesi ne oldu peki katsayı kalkınca o da mı kalktı???
Ben de internette okumuştum ama eski haberi yayınlamışlar demiştim. Emin misin canım? Bu ne ya sürekli bir şeyler değişiyor bıktım artık.
Onu bir kere kaldırdılar bir daha da değiştirmediler sanırım. Katsayı yok diye biliyorum.
16 puan gibi bir kaybım var.
bu devletin göbek adı oldu son anda karar değişiklikleri.
sınava 2 hafta kala karar değiştiren devlet sadece Türkiye'dir.
yani şimdi ben alandışından tercih yapsam beni de ayırmicak mı aynı bölümün öğrencilerinden????:26::26::26:
Benim 7-8 puan gibi bi kaybım var
16 çok fazla neden öyle farklı oluyo ki acaba ?
Diploma puanın çok mu yüksekti ?
Diploma puanını 0,6'yla çarpıyoruz değil mi ?
benim diploma notum 71,58 okuldan 58 geliyordu ama şuan 42 küsür geliyor.
bende niye bu kadar fark anlayamadım.
bizim okulun başarı sırası yüksekti ondan sanırım.
herşeyin içine etmeseler olmaz!
16 puan ha???80 puan geliyodu benim 50 geliyo şimdi!!!!!30 puan kırıldı 16 da bir şey miii???16 puan gibi bir kaybım var.
bu devletin göbek adı oldu son anda karar değişiklikleri.
sınava 2 hafta kala karar değiştiren devlet sadece Türkiye'dir.
16 puan ha???80 puan geliyodu benim 50 geliyo şimdi!!!!!30 puan kırıldı 16 da bir şey miii???
meslek lisesiydim ben bizde en yüksek puan 100 ü bile geçiyor kendi bölümümü seçmicem ama seçip seçmemle alakası yok artık çünkü katsayı yokNasıl 80 geliyodu en yüksek 75 değil miydi ?
Kendi bölümünü seçince mi 80 oluyodu ?
meslek lisesiydim ben bizde en yüksek puan 100 ü bile geçiyor kendi bölümümü seçmicem ama seçip seçmemle alakası yok artık çünkü katsayı yok
ama alalım yaniii o kadarını da versinler biz anadolu lisesindeki veya fen liseliler gibi matematik fen görmüyorduk sırf meslek dersleri vardı yaniKatsayı sizlere avantaj sağlamıyomuydu ya benim kafam iyice karıştı :44:
Nasıl bi sistem varya bu memlekette
Üstüne alınma lütfen anadolu,fen lisesi 75 alırken meslek nasıl 80-100 alır anlayamıyorum
ama alalım yaniii o kadarını da versinler biz anadolu lisesindeki veya fen liseliler gibi matematik fen görmüyorduk sırf meslek dersleri vardı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?