• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aobp geldi!!

matteroftime

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
1.296
1.382
333
mezliste kabul edildi sadece cumhur başkanının onayı kaldı. o da kendi partisinin verdiği düzenlemeyi kabul edecektir :52:

Bu konu daha önce açıldı,orda da konuştuk ama bi sonuca varamadım ben
Geçen yılki okul puanlarımız gelecek ama 75 olan en yüksek puan 60 olacak ve bu şekilde değerlendirilecek öyle mi ?

Bu konu daha önce açıldı,orda da konuştuk ama bi sonuca varamadım ben
Geçen yılki okul puanlarımız gelecek ama 75 olan en yüksek puan 60 olacak ve bu şekilde değerlendirilecek öyle mi ?

hıı öyle mi ? o zaman kesin bir şey yoktu .burada ben önceden açmıştım diyeceğine iyi araştırsaydın meclisten geçti mi diye senin dediğin teklif aşamasıydı karar kesinleşince paylaşmak istedim izin mi alacaktım ? :19:

Şu üsluba bak ya . Ne izin alması neden bahsediyosun ? Ne yaparsan yap banane ! Böyle ufacık şeyleri de kavgaya dönüştürmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum.
Ayrıca konuya oradan devam edebilirdin. Her yeni gelişmede yeni konu mu açacaksın!

Şu üsluba bak ya . Ne izin alması neden bahsediyosun ? Ne yaparsan yap banane ! Böyle ufacık şeyleri de kavgaya dönüştürmeye çalışan insanlardan nefret ediyorum.
Ayrıca konuya oradan devam edebilirdin. Her yeni gelişmede yeni konu mu açacaksın!

benim bir şeyi kavgaya çevirmeye çalıştığım yok bence önce kendi yazdığın mesaja bakmalısın kimden nefret edersen et. resmen suçlamışsın nası buraya konu açarsın diye. yasak mı açamaz mıyım asıl sen böyle bir şeye takılarak ufacık şeyleri abartıyorsun takılmasaydın konuma cevap bile yazmazdın

Back