• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antrem icin hali alicagim onerilerinz....

$x020-b.webp$x015e-2.webp$c4726-2.webp$1009d-2.webp

canım senin için birkaç halı beğenirsen tabi. sende benim gibi çok kararsızsın.

Son düzenleme:
canım royale neden talıkdın saray halıya da bak o kadar para veriyon madem saray da çok çok kaliteli bir halı 1.000.000 ilme ucu var mesela royalden daha sık ömürlük bir halı ben salonumda kullanıyorum kaç yıldır leke de tutmuyo temizliği çok kolay..ıslak mendille bile çıkıyo lekesi...

$Royal-Hali-ASOS-150x233-670-A__50370088_0.webp

670a asos şıkmış, güle güle kullan

Son düzenleme:
valla hatocum ne kadar bakarsan o kadar kafan karışıyor royalden beğendiğin güzelmiş hem salonada uyuyor diyosun bütünlük de önemli al gitsin canım yaa:34:

gercegi farkli simde var.. kahve acik kahve ve krem ortasi... ben bunu siparis verdim gitti. yarin geliyor bakalim ..... :) 1*3 iki tane ve 125*200 bi tane siparis verdimm 900 ytl . ye kadar indi :))) bunun cogu krem.. yerlerim koyu kahve umarim iyi durur .. gelnce fotosunu yuklerim yarin :)

Son düzenleme:
ayy çok merak ettim ama ortası açık renk ya taşlarda koyu bence güzel olcak hayırlı olsun canım.

halıların geldimi canım. resimlerini bekliyoruz bak canım mutlaka.

sadece halinin bir tanesini getirdiler bugun o da giris kisimdakini.. diger uzunlari yarin yada ertesi gun getirecekler onlar gelince hepsinin birlikte cekerim... cok acik renk istemedim cocuklar yuzunden.. bu hali kendinden desenli krem kisimlari dalgali ve salonum dakiyle ayni tonlarda salonumdaki hic leke toz falan gostermiyor.. buda toz leke gostermez umuduyla buna karar verdim.
$DSCN8212.webp$DSCN8208.webp$DSCN8211.webp$DSCN8214.webp

güle güle kullan canım. canım çocuklar konusunda haklısın valla. güzel olmuş canım. hepsi tamamlanınca yine resim bekliyorum senden. işlemelerin deseni çok hoşmuş ama.

Back
X