• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antipsikotik ilaçlar ve kilo artışı :(

Sakizkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
424
108
73
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanıyorum. Anksiyete bozukluğu var bende. Heyecan stres korku gerginlik ve bunlara bağlı olarak oluşan sürekli mide bulantısı falan şikayetlerim yüzünden yazmıştı doktorum. Çok iyi geldi gayet iyiyim fakat aşırı kilo aldım.

Söyle ki geçen sene ekim de başladım ilaca ve ocak ayında 7-8 kilo almıştım.

Ve bunu farkettigimde artık çok geçti. Zaten normalde de biraz kiloluydum daha da aldım. Ve ben böyle çok mutsuzum.

İlacı da birakamiyorum hastaligim tekrarliyo. Doktorum 1 yılı geçsin bakalım tekrar bırakmayı deneriz dedi ama benim hiç umudum kalmadı düzelme konusunda :KK43:

Size sorum su; bu ilacı birakinca kilolarim gider mi.
Çok ta iradesizim diyet yapamıyorum.
Ama kilolarım da gitsin istiyorum :KK43:

Bu tür ilaç kullanıp iyileşip sonra ilacı birakinca kilo veren varmı.

Yardımcı olun lütfen :KK43:

Yıllardır bu tarz ilaç kullanıyorum hiç kilo almadım ben. Aksine iştahımı kapatır.
Doktorunuz kilo artışı yapar dedi mi size?

Yıllardır bu tarz ilaç kullanıyorum hiç kilo almadım ben. Aksine iştahımı kapatır.
Doktorunuz kilo artışı yapar dedi mi size?

İlk kez bu tür ilaç kullanıyorum bende. En büyük korkum buydu ve başıma geldi.

Kilo artışı olabilir demişti doktorum evet.

İlk kez bu tür ilaç kullanıyorum bende. En büyük korkum buydu ve başıma geldi.

Kilo artışı olabilir demişti doktorum evet.
Bu tarz ilaçlar beraberinde asitli tüketimini tetikliyor, eğer ki asitli içiyorsanız oda kilo yapar.
Rahtsızlığımız aynı bende de anksiyete var birde yanında obsesif kompülsif var..yaklaşık 9 senedir ilaç içiyorum.
Tabi her bünye ye aynı etkiyi vermiyor ben hiç kilo almadım.
Ah irade biraz sahip olabilsen :(

Cnm ilaç tedavisi etmez. Bırakırsan kotu olursun. Yıllarca içip bıraktığın da kötü olan çok kişi var. :(

Kilo olayıni biliyorum. Bende kullandim ama bıraktım. Kendim yendim hastalığı

Back