• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antifosfolipid sendrom bakar mısınız?

beyazorkide123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
196
266
23
12 haftalık bebeğimi kaybedince genetik test yaptırdım. Test sonucunda lupus antikoagülan testim 45.7 ile pozitif çıktı. Tekrar test istendi onun sonucu da 47.9 geldi. Şu an tekrar hamileyim. Genetik doktorum aspirin kullanmamı söyledi ama kadın doğum doktorum aspirini bıraktırıp oksapar 4000 lik iğneye geçirdi. İnternette çok hoş olmayan şeyler okudum. Bu sendromu taşıyıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı? Çok endişeleniyorum 😞

12 haftalık bebeğimi kaybedince genetik test yaptırdım. Test sonucunda lupus antikoagülan testim 45.7 ile pozitif çıktı. Tekrar test istendi onun sonucu da 47.9 geldi. Şu an tekrar hamileyim. Genetik doktorum aspirin kullanmamı söyledi ama kadın doğum doktorum aspirini bıraktırıp oksapar 4000 lik iğneye geçirdi. İnternette çok hoş olmayan şeyler okudum. Bu sendromu taşıyıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı? Çok endişeleniyorum 😞
Merhaba, dört düşük yaptım, perinatalog ekstra tahlil istedi, tahlillerim içerisinde bu da var daha çıkmadı sonuçlarım, durumunuz hakkında bilgi verir misiniz rica etsem?? Umarım her şey yolundadır🤲🏻

Antifosfolipid sendomu teşhisi kondu. Şu an 150 mg ecopirin ile ocsapar 0.4 kullanıyorum. Doktorlar yeterli olduğunu söyledi. 13 haftalık hamileyim. Şimdilik bir sorun yok çok şükür. Ama önceki kaybımdan dolayı sürekli endişe halindeyim. Genetik testlerinizi yaptırın mutlaka belirsizlik çok daha kötü. Rabbim yardımcımız olsun.

32 panel genetik test bir de lupus antifosfolipid protein c-s vs istendi. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin size çok dua edicem siz de bana edin lütfen olur mu? Stres yapmamaya çalışın çünkü bir kadın için en özel zamanlar zor stres yapmamak ama en azından deneyin 🤲🏻

Back