- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar;
Bu konuyu en iyi size açabilirim.
Sinir yönetimi konusunda çok çok sorunluyum
Sinirlendiğimde kendimi kaybedip saçlarımı yolup, yüzüme kafama vurabiliyorum .
Normal değil farkındayım zaten bu yüzden doktora gittim
Kadın iki dkda derdimi dinledi artık nasıl yaptıysa ( orası ayrı dert ) 2 tane antidepresan verdi.
Ama bunlar beni iyice mahvetti gibi.
Tamam sinir olmuyor kuş gibiyim ama gözlerim hep uykulu.
Beynim bulanık
Kendim değilim gibi ya hissizleştim.
Ve ilaçlardan sonra şu durum oluştu; mesela metroda içimden bir dürtü geliyor bağırmak için.
Ama sürekli içimde bir vesvese olmadık şeyleri olmadık yerlerde yapmak için.
Bunlar normal mi bana göre değil? Tekrar mı gideyim ama yine ilaç mı verir korkuyorum? Bi de psikoloğa mi gitsem acaba? Yalnız sinir krizi çok alakalı değil diye düşünüyorum
2 hafta fln oldu. Açıkçası ağır geldi bana bir anda bilmiyorum ya pişman oldum ama sinir yok hiç ondan da çok memnun umNe kadar oldu icmeye baslayali ?
Psikologa da gidin konusursunuz terapi olur ama onlar ilac yazamiyor degistiremiyor ,
Sadece psikyatr ilac yazabilir
Genelde 1 ay kullanip kontrol yapiliyor ,siz yinede beklemeden gidebilirsiniz ,2 hafta fln oldu. Açıkçası ağır geldi bana bir anda bilmiyorum ya pişman oldum ama sinir yok hiç ondan da çok memnun um
Teşekkür ederim çok. Aslında bir iki kere psikologa gittim ama bu tip konularda pek işe yaramıyor. Biraz daha kullanıp kontrole gittiğimde söyleyim diyorum. Herkeste olur yor mu ya gerçekten? Kaç gündür ne kadar kaçmak istediğim düşünce varsa beynime dolanıp sürüyor özellikle cinsel anlamda bide bıliyr musunuz kendimi kötü hissediyorum aklıma gelen pis şeyler için ve bu ilaçlardan sonra olduGeçmiş olsun
Kesinlikle yeniden doktorla görüşüp, bu yan etkilerden bahsetmelisiniz. İlaç değişikliği yapılır şu durumda.
Hiç aklımda yokken durduk yere intihar düşüncesi dadanmıştı aklıma geçen hafta, dün görüştük ve ilaç değişti.
Her antidepresanın zaten manyak bir etkisi var.
Ama tavsiyem aynı anda psikologla da görüşmeniz.
Zira ölene dek antidepresan kullanıp, baş edemeyiz meselemiz her ne ise
:)
Çok çok teşekkür ederim sanırım bir ay kullancam ondan sonra giderimGenelde 1 ay kullanip kontrol yapiliyor ,siz yinede beklemeden gidebilirsiniz ,
Cok gecmis olsun,
Bir kere yaptığımda geçse keşke. Ama bir anda oluyor beklemediğim bir anda ve beni yorup bırakıyor sinir illeti kaç gündür sinirim yok yalnız zihnen berbat haldeyimSanki ilaçlar daha fazla hasta etmiş gibi...
Git bi dağ başına...
Bağır çağır vur kır geri gel..
Her antidepresan yan etkisi farklı olsa da, temelde aynı direkleri sarsıyor; uyku düzeni, yeme alışkanlığı, ani duygu durum değişikliği...Teşekkür ederim çok. Aslında bir iki kere psikologa gittim ama bu tip konularda pek işe yaramıyor. Biraz daha kullanıp kontrole gittiğimde söyleyim diyorum. Herkeste olur yor mu ya gerçekten? Kaç gündür ne kadar kaçmak istediğim düşünce varsa beynime dolanıp sürüyor özellikle cinsel anlamda bide bıliyr musunuz kendimi kötü hissediyorum aklıma gelen pis şeyler için ve bu ilaçlardan sonra oldu
Yani hemen gideyim mi öyle mi dersiniz bilmiyorum ki hiç özelliklerini. İlk defa kullanıyorumHer antidepresan yan etkisi farklı olsa da, temelde aynı direkleri sarsıyor; uyku düzeni, yeme alışkanlığı, ani duygu durum değişikliği...
Bence geciktirmeyin, çünkü yan etkileri fark etmek 1 ayı buluyor, gecikince belki başka efektleri de meydana çıkar
Amin canım çok teşekkür ederim :)Canım iyi bir doktora gitmelisin . .
Rabbim şifa versin inşallah . .
Git derim tabiYani hemen gideyim mi öyle mi dersiniz bilmiyorum ki hiç özelliklerini. İlk defa kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?