• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresanı bırakanlar yardımcı olabilir mi ?

Kalp çarpıntınız varsa mide rahatsızlıklarından dolayı da olabiliyor.İki saatte bir, bir lokma ekmek ye.Midenin suyunu alır.Psikolojik rahatsızlıklarda mide gaz yapıp kalbi sıkıştırabiliyor.Ama içi dolu trabzon ekmeği tarzı

ben ilacı kademeli olarak bıraktım ama bendede ilettiğiniz durum vardı

Teşekkür ederim . Size de çok geçmiş olsun. Kademeli olarak bırakmak bile çok yoruyor insanı. Bende bazen çok kötü hissediyorum. İnşaallah çabucak atlatırız .
Bende panik atak hastasiyim 26 yasindayim ve yaklasik 6 yildir ilac kullaniyorum ilaci uzun sure kullandigim icin birakma periodlarida cok uzun suruyor... ve bu belirtiler cok cok cok normal... bi defasinda ilaci bir hafta alamamistim ulasamadigim icin ve korkunc kabus dolu gunler gecirmistim... surekli agliyor, yemej yiyemiyor ve nefes alamiyordum... o zaman anladim doktor kontrolunde birakilmasi cook cook daha uygun ama siz artik birakmjssiniz ve yoksunluk belirtilerinuz cok hafif o yuzden gecicegini dusunuyorum az daha sabredin

Back