Esracım çok çok geçmiş olsun canım . Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki anksiyete teşhisi konmuş birisi olarak . İlk önce doktora giderek çok iyi yapmışsın . İlaçlarını sakın ola aksatma . Yan etki için internette yazılanları ise sakın ha sakın kafana takma . Ben yıllardır bende var olan hastalığı doktora gitmeye gitmeye büyüttüm , ilaçlar hakkında yan etkilerinden ötürü yapılan yorumlar yüzünden . Ve sonuçta o ilaçları kullanmak zorunda aldım ki düşük dozla başlandığı için sanırım çok fazla bir yan etkisini görmedim .Zaten uykucu birisiydim ,uyku sürem biraz daha arttı o kadar . Yani aman aman bir yan etkisini görmedim çok şükür. 2 gün içerisinde de terapiye başlayacağım. Benim düşüncem ilaç + terapi . Zaten bir müddet sonra doktorun senin durumuna göre ilacın dozunu ayarlayacaktır. Önce düşük doz sonra ruh haline göre doz arttırılabiliyor , iyileşme gözlendikçe de doz düşürülüyor , ilaç doz azalta azalta kesiliyor ve bu yüzden yan etkileri ciddi bir biçimde yaşamıyorsun . Önemli olan doktorunu dinlemek ve ona güvenmek. Sen kendi kendine ilacını kesersen işte o zaman kendini kötü hissedebilirsin . Yoksa bu ilaçlar insan da bağımlılıkta yapmıyor , çok acayip yan etkilerde . Umarım en kısa sürede iyileşiriz