Arkadaslar 1 aydır antıdepresan kullanıyorum , gunde 50mg . ancak 2 gundur devamlı olarak ayagımı sallamaya , yerımde duramamaya basladım. Normal mı ? Ilacın adını yazıp yazamayacgımı bılemedıgım ıcın ilaç ismi belirtmedim ama kullanan kısılerden destek beklıyorum
doktor kontrolünde kullanıyorsun değil mi?doktoruna danışman en doğrusu. ilaç sana dokunmuş olabilir ne yapman gerektiğini doktorun söyler sen burdaki insanların sözüne göre hareket edemezsin her bünyeye ayrı etki yapıyo ben 8 ay kullandım ama hiç bi yan etkisi olmadı genelde insanlar ilaç kullanmaya başladıklarında ilk iki hafta bazı yan etkilerle karşılaşırlar makul ölçüdeyse doktor ilaca devam ettirir zamanla azalır bu etkiler aşırılıklarda ilacı bıraktırır içtiğin ilacın prospektüsüne baksana ilacın normal yan etkileriyle olmaması gereken yan etkileri belirtilmiştir
Arkadaslar 1 aydır antıdepresan kullanıyorum , gunde 50mg . ancak 2 gundur devamlı olarak ayagımı sallamaya , yerımde duramamaya basladım. Normal mı ? Ilacın adını yazıp yazamayacgımı bılemedıgım ıcın ilaç ismi belirtmedim ama kullanan kısılerden destek beklıyorum
sana konan teşhisle ve ilaçla alakalı bir durum olabilir bu olay.bence sana o ilacı veren dr na danışmalısın.sıkıntı yapma belki de normaldir veya sen de başka bir rahatsızlığın belirtisi olabilir.en iyisi dr sorman.ilacının ismini google ye yazıp arama yap belki orda da bişiler bulabilirsin.
bende kullandım kullandığım ilaca bağlı bendede aynı şeyler oldu
sonra doktora gittim hemen bırakmamı istedi istersen doktora git danış bir
bide ilacın adını özelden yazabilirmisin aynı ilaçmı benimkiyle acaba merak ettim
daha 2 gun once doktora gıttım ılacım kullanmaya basladıgımda bıraz uykusuzluk cektım ama sonra duzeldı. enson aynı ılaca devam etmem cıcın tekrar yazdı. ama 2 gundur devamlı ayagımı sallıyorum. aslında hıssettıgım sey hanı sınava gırerekn hem heyacanlanır hemde korkar endıse edersınız ya o hısle kendımı hareket etme ıhtıyacı duyuyorum. doktorum bu halın normale dondukten sonra yanı sana bu rahtalaman alıskanlık kazandıgında ılacı 75 mg ye cıkar dedı. doktorum cok ıyı bır kadın hem konusuyoruz hem ılacımı yazıyor. ama ben durumumun normal olup olmadıgını acaba benmı sadece boyle hıssedıyorum dıye endıse ettım.
doktoruna gitmişsin onu anladım ama sen de telefonu da bulunsun şikayetin artarsa bi sonraki randevuyu beklemeden doktoruna danışabilmelisin bunu kastediyorum