Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba panik atak anksiyete hangi hastalığınız var ve belirtileriniz neler oluyorMerhaba 2 Şubattan beri selectra 12.5 mg kullanıyorum. Oruç sebebiyle ramazanın ilk dört günü saat altıda içtim normalde sabah 11 ile 13 arası içiyordum. İlk üç gün oruç çok normal geçti ama 4. Günün sabahı sahurdan sonra baş dönmesi başladı. Üzerine regl oldum oruç tutamadığım için normal saatinde içmeye başladım. 4 gündürde normal saatinde içiyorum. Ama bu süre zarfında baş dönmem mide bulantım kusmam oldu. İlaç saatini değiştirdim diye olduğunu düşünüyorum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Ne kadar zamana eski haline döner sizce?
Doktor yanında tranka buskas da vermişti. Salı ve Çarşamba onu da içtim acaba o mu ağır geldi anlamadım sürekli bir uyku hali var elim kolum kalkmıyor.Erken içmenizden kaynaklı bir yan etki olmaz saati geciktirdiğinizde bu yan etkiler oluyor baş dönmesi sersemlik hissi özellikle ben genelde saatinden erken bile içerim ki o yan etkiyi yaşamayayım diye
Tranko içtikten sonra birkaç saatlik bir uyku hâli yapabilir kasları gevşetiyor çünküDoktor yanında tranka buskas da vermişti. Salı ve Çarşamba onu da içtim acaba o mu ağır geldi anlamadım sürekli bir uyku hali var elim kolum kalkmıyor.
Birkaç saat değil Çarşambadan beri böyleTranko içtikten sonra birkaç saatlik bir uyku hâli yapabilir kasları gevşetiyor çünkü
Ana ilaca da yeni mi başladınız eğer yeni başladıysanız alışma sürecinde uyku yaparBirkaç saat değil Çarşambadan beri böyle
İlaca 5 Şubat'ta başladımAna ilaca da yeni mi başladınız eğer yeni başladıysanız alışma sürecinde uyku yapar
Her gün aynı saatte içmek gerekiyor bulantı ve baş dönmesi yapıyor bu haplarMerhaba 2 Şubattan beri selectra 12.5 mg kullanıyorum. Oruç sebebiyle ramazanın ilk dört günü saat altıda içtim normalde sabah 11 ile 13 arası içiyordum. İlk üç gün oruç çok normal geçti ama 4. Günün sabahı sahurdan sonra baş dönmesi başladı. Üzerine regl oldum oruç tutamadığım için normal saatinde içmeye başladım. 4 gündürde normal saatinde içiyorum. Ama bu süre zarfında baş dönmem mide bulantım kusmam oldu. İlaç saatini değiştirdim diye olduğunu düşünüyorum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Ne kadar zamana eski haline döner sizce?
Ağlama isteği iştahsızlık kusma titreme hızlı kalp atışı mideden başlayıp kalbe doğru giden iç daralmasıMerhaba panik atak anksiyete hangi hastalığınız var ve belirtileriniz neler oluyor
Sizde de kötü birşey olacakmış ölecek missiniz gibi korkularınız oluyor muAğlama isteği iştahsızlık kusma titreme hızlı kalp atışı mideden başlayıp kalbe doğru giden iç daralması
Evet zaten o sebeple gittim sıkıntı basınca ilerleyecek hissine kapılıyorumSizde de kötü birşey olacakmış ölecek missiniz gibi korkularınız oluyor mu
Ne kadar süredir yaşıyorsunuz ilaç kullanıyor musunuzEvet zaten o sebeple gittim sıkıntı basınca ilerleyecek hissine kapılıyorum
İlk başta kasımın başında başladı çok sık değildi ama ocakta arttı Şubat'ın beşinde başladım ilaca ilaç iyi geldi ondan sonra olmadı. İlaç selectra 25 mg verdi ama yarım kullanıyorum.Ne kadar süredir yaşıyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz
Benimde 2 buçuk aydır var 2 aylık çok kötüydüm hergun sürekli oluyordum 27 gündür falan ilaç kullanıyorum bu aralar biraz daha iyim gün içerisinde ara ara yine kaygılarım korkularım oluyor ama önceki gibi değil. İlk başta banada selectra 25 mg vermişti 4 gün falan içtim ama bende mide ağrısı ve vücudumda yanma yaptı bıraktım şimdi citoles damla şeklinde olanı kullanıyorumİlk başta kasımın başında başladı çok sık değildi ama ocakta arttı Şubat'ın beşinde başladım ilaca ilaç iyi geldi ondan sonra olmadı. İlaç selectra 25 mg verdi ama yarım kullanıyorum.
Yan etkileri oluyo ilk başta evet şuan ben de ferittin düşüklüğü ve idrar yolları enfeksiyonu da var regliyim bide halim yok hiçBenimde 2 buçuk aydır var 2 aylık çok kötüydüm hergun sürekli oluyordum 27 gündür falan ilaç kullanıyorum bu aralar biraz daha iyim gün içerisinde ara ara yine kaygılarım korkularım oluyor ama önceki gibi değil. İlk başta banada selectra 25 mg vermişti 4 gün falan içtim ama bende mide ağrısı ve vücudumda yanma yaptı bıraktım şimdi citoles damla şeklinde olanı kullanıyorum
Değer düşüklüğüde etkiliyormus bende Demir ilacı kullanıyorum B12 vitamin iğnesi kullandımYan etkileri oluyo ilk başta evet şuan ben de ferittin düşüklüğü ve idrar yolları enfeksiyonu da var regliyim bide halim yok hiç
Demir hapını kullanmaya bu hafta başladım daha B12 vitamin hapı verdi ama tadı kötü diye bir gün içsem diğer gün içemiyorum. Terapi almayı düşündünüz mü ben doktorla konuştum 7 8 seansta etkisini görürsünüz çok iyi olur dedi.Değer düşüklüğüde etkiliyormus bende Demir ilacı kullanıyorum B12 vitamin iğnesi kullandım
Terapi düşünmedim hiçDemir hapını kullanmaya bu hafta başladım daha B12 vitamin hapı verdi ama tadı kötü diye bir gün içsem diğer gün içemiyorum. Terapi almayı düşündünüz mü ben doktorla konuştum 7 8 seansta etkisini görürsünüz çok iyi olur dedi.