- 7 Ağustos 2017
- 9.931
- 36.785
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kullandığın ilaca göre değişir bende ağır uyku yapmamıştıKızlar ya .lafı uzatmıcam
Antidepresan uykuyu cok agır yaparmı .Benım bebegım uyansa ağlasa duymasam diye çok korkuyorum. Benı aydınlatırmısınız .
Sanırım ilacın ismini vermek yasaktı .Bı kutu hafif ozaten uyku yapmıyomus .Bıtanesıde üzerinde mg yazmıyoKullandığın ilaca göre değişir bende ağır uyku yapmamıştı
Aaa geçmiş olsun karpuzumKızlar ya .lafı uzatmıcam
Antidepresan uykuyu cok agır yaparmı .Benım bebegım uyansa ağlasa duymasam diye çok korkuyorum. Benı aydınlatırmısınız .
Evde tek olmadıgınız zaman deneyin bence eger agır uyku yaparsa en azından tekrar doktora gidip daha hafif bir ilaç yazdırırsınız. Benimki 20 mg dı unutkanlık yaptı onun dışında herhangi bir sorun yaşamadımSanırım ilacın ismini vermek yasaktı .Bı kutu hafif ozaten uyku yapmıyomus .Bıtanesıde üzerinde mg yazmıyo
Kuzum ya sıkıntı bitane değilki. Hayatımı etkıkıyo. Bugun eşimi söylucem .eger bebeğin sesini duymasam kullanmıcamAaa geçmiş olsun karpuzum
Evet uyku hali yapabilir
Kullanmadan atlatabilsen keşke
Hiç başlama lütfen
Aynen eşime soylucem .Emzırdımı ona göre ilaç yazın demiştim Dr. Doktor da bana bu yazdımı hamileler bıle kullanabilir hiçbişi olmaz dedi . Ama ben uyku yaparmı yapıyosa çokmu agır olur gıbı gıbı sorular sormadım yaEvde tek olmadıgınız zaman deneyin bence eger agır uyku yaparsa en azından tekrar doktora gidip daha hafif bir ilaç yazdırırsınız. Benimki 20 mg dı unutkanlık yaptı onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım
Dene bakalım belki hafiftirKuzum ya sıkıntı bitane değilki. Hayatımı etkıkıyo. Bugun eşimi söylucem .eger bebeğin sesini duymasam kullanmıcam
Bı kutu gunduz bı kutu gece var .Gunduz kullandım sadece esneme sersem oluyorum uyudum ama sabah erken kalktığım için bebeğimin sesıylede uyandım .Gece olanı bugun denıcem dahaHer ilaç farklı, her bünye farklı.
Yapabilir de, yapmayabilir de yani... İlaca başlamadınız mı henüz? Başladıysanız anlarsınız çünkü.
Yok Dr kontroluyle hareket edicem canımDene bakalım belki hafiftir
Ama sakın ha bir müddet kullanıp birden bırakma sakın
İnşallah benımkılerde yapmazBen de öyle bir şey yapmadı. Daha doğrusu ben de hiç bir yan etkisi olmadı. Ne kilo konusunda ne uyku konusunda gayet menmunum yani.
İlacinizin ismini verin isterseniz ya da baş harflerini ben de kullanıyorum belki aynısıdır .Ben de bir sıkıntı oluşturmadı .Yamlız bısıden gündüz kullandığımdan kutudan pek emin degılım bebegımle uyumustuk . o ağladığında ben uyandım ama dakikalarca ağladı zor sakınlestırdım. Acaba sesınımı duymadım yoksa .korktumu bilmiyorum
Bas harfi birinin (M ) dıgeri (T) inşallah aynıdır ilaçlatimizİlacinizin ismini verin isterseniz ya da baş harflerini ben de kullanıyorum belki aynısıdır .Ben de bir sıkıntı oluşturmadı .
Yok canım aynısı değil. Bende anksiyete var. O yüzden tedavi oluyorum. Seratonin salgılanmasıni sağlayan ilaçlardan . Seninki de onun türevlerinden ise uyku yapmaz büyük bir ihtimal .ama ilk zamanlar insan biraz tuhaf oluyor tabi.Bas harfi birinin (M ) dıgeri (T) inşallah aynıdır ilaçlatimiz
Yok canım aynısı değil. Bende anksiyete var. O yüzden tedavi oluyorum. Seratonin salgılanmasıni sağlayan ilaçlardan . Seninki de onun türevlerinden ise uyku yapmaz büyük bir ihtimal .ama ilk zamanlar insan biraz tuhaf oluyor tabi.
15 gün sonra oh be demiştim. İyi geldi bana çok şükür .İlacın mi....diye başlayan miValla hıc bılmıyorum denıcem inşallah sıkıntı olmazsersem oldum bnde ya. Kaçgune geçti sende
Aynen o :) mi olan15 gün sonra oh be demiştim. İyi geldi bana çok şükür .İlacın mi....diye başlayan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?