Antidepresan

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.931
36.785
548
29
Kızlar ya .lafı uzatmıcam
Antidepresan uykuyu cok agır yaparmı .Benım bebegım uyansa ağlasa duymasam diye çok korkuyorum. Benı aydınlatırmısınız .

Sanırım ilacın ismini vermek yasaktı .Bı kutu hafif ozaten uyku yapmıyomus .Bıtanesıde üzerinde mg yazmıyo
Evde tek olmadıgınız zaman deneyin bence eger agır uyku yaparsa en azından tekrar doktora gidip daha hafif bir ilaç yazdırırsınız. Benimki 20 mg dı unutkanlık yaptı onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım

Her ilaç farklı, her bünye farklı.
Yapabilir de, yapmayabilir de yani... İlaca başlamadınız mı henüz? Başladıysanız anlarsınız çünkü.

Aynen eşime soylucem .Emzırdımı ona göre ilaç yazın demiştim Dr. Doktor da bana bu yazdımı hamileler bıle kullanabilir hiçbişi olmaz dedi . Ama ben uyku yaparmı yapıyosa çokmu agır olur gıbı gıbı sorular sormadım ya

Her ilaç farklı, her bünye farklı.
Yapabilir de, yapmayabilir de yani... İlaca başlamadınız mı henüz? Başladıysanız anlarsınız çünkü.
Bı kutu gunduz bı kutu gece var .Gunduz kullandım sadece esneme sersem oluyorum uyudum ama sabah erken kalktığım için bebeğimin sesıylede uyandım .Gece olanı bugun denıcem daha

Ben de öyle bir şey yapmadı. Daha doğrusu ben de hiç bir yan etkisi olmadı. Ne kilo konusunda ne uyku konusunda gayet menmunum yani.

Yamlız bısıden gündüz kullandığımdan kutudan pek emin degılım bebegımle uyumustuk . o ağladığında ben uyandım ama dakikalarca ağladı zor sakınlestırdım. Acaba sesınımı duymadım yoksa .korktumu bilmiyorum

İlacinizin ismini verin isterseniz ya da baş harflerini ben de kullanıyorum belki aynısıdır .Ben de bir sıkıntı oluşturmadı .

Bas harfi birinin (M ) dıgeri (T) inşallah aynıdır ilaçlatimiz
Yok canım aynısı değil. Bende anksiyete var. O yüzden tedavi oluyorum. Seratonin salgılanmasıni sağlayan ilaçlardan . Seninki de onun türevlerinden ise uyku yapmaz büyük bir ihtimal .ama ilk zamanlar insan biraz tuhaf oluyor tabi.

Valla hıc bılmıyorum denıcem inşallah sıkıntı olmaz sersem oldum bnde ya. Kaçgune geçti sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…