[ı][/ı]öncelikle selamlar
ben yaklaşık 4 senedir antidepresan ilaç kullanıyorum spiralimde var ama hamilelikten şüpeleniyorum
acaba eğer hamileysem ilacın bebeğe bi zararı olmuşmudur ve
ilacı bıraktığım taktirde daha kötü olmaktan korkuyorum
çünkü panik atak geçiriyorum :26:
Cevaplarsanız ve bilgilendirirseniz çok sevinirim saygılar
ben yaklaşık 4 senedir antidepresan ilaç kullanıyorum spiralimde var ama hamilelikten şüpeleniyorum
antideprasanlar bagımlılık yapıyor bide sen 4 senedir kullanıyormussun kontrollere gitmiyormusun bir yerden sonra dr..lar bıraktırıyor..
spiralle bende hamile kaldım allahtan bebek yukarda spiral asagıdaydı aldılar.. senin hem onun icin (eger gebelik varsa ve bebek asagıdaysa tehlikeli) hemde antidepresan icin bir dr görünmen lazım ikiside atlatılacak bir konu degil.. hamile degilsen bile artık ilacları bırakman lazım vakti geldide geciyor bile​
evet çok bırakmak istiyorum biraz azalttık fakat tekrar atak geçirince devam etmek zorunda kaldım ama çok şükür ki hamile değilmişim
aslında en iyisi hiç ilaca başlamamak başlayınca peşini bırakmıyo ilaçlar 4 senedir kilo aldım da aldım diet bile yapamaz hale geldim 2 sene önce bıraktım 3 ayda 23 kilo verdim ama başlayınca tekrar aldım
anlıcağın rabbim yardımcımız olsun
evet çok bırakmak istiyorum biraz azalttık fakat tekrar atak geçirince devam etmek zorunda kaldım ama çok şükür ki hamile değilmişim
aslında en iyisi hiç ilaca başlamamak başlayınca peşini bırakmıyo ilaçlar 4 senedir kilo aldım da aldım diet bile yapamaz hale geldim 2 sene önce bıraktım 3 ayda 23 kilo verdim ama başlayınca tekrar aldım
anlıcağın rabbim yardımcımız olsun
amin cnm ins.. bırakırsın allahtan hamile degilmissin bu sekilde zor olurdu senin icin.. ama bebek istiyorsan mecburen bırakacaksın ve zayıflaman gerekiyor doguma kadar alınan kilolar malum:18: