Ardasalar öncelikle Selamlar ben takinti icin 3 gün sonra doktora gideceğim ama sürekli internete antidepresanlar icin kötü seyler cikiyor karsim bunlari yaşayan oldumu gercekten benim kücük cocuklarim var hali ile endisem o yüzden daha büyük antidepresanlar hakkinda ölüm istegi artiriyor cinayet istegi artiriyor ondan sonra bipolar mani yi tetikliyor gibi kötü kötü seyler lütfen kullananlar yardimci ola bilirmi ben de biliyorum en önemlisi dr a sormak ama iste dr a gidene kadar kendimi kötü hiss ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antidepresan kulannan arkadaslar lütfen yorum yapin🤲🏻
- Konu Sahibi Nastiya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2018
- 2.334
- 3.098
- 133
- 34
Öyle bir şey olsaydı dünyada insan kalmazdı. Doktorun verdiği ilaci düzenli kullanın. Kontrollerinizi aksatmayin. Allah şifa versin.Ardasalar öncelikle Selamlar ben takinti icin 3 gün sonra doktora gideceğim ama sürekli internete antidepresanlar icin kötü seyler cikiyor karsim bunlari yaşayan oldumu gercekten benim kücük cocuklarim var hali ile endisem o yüzden daha büyük antidepresanlar hakkinda ölüm istegi artiriyor cinayet istegi artiriyor ondan sonra bipolar mani yi tetikliyor gibi kötü kötü seyler lütfen kullananlar yardimci ola bilirmi ben de biliyorum en önemlisi dr a sormak ama iste dr a gidene kadar kendimi kötü hiss ediyorum
Çok teşekkür ederim evet cok istiyorum ilaci ve rahatsızlığım cok fazla ama böyle yazdigim gibi kötü yorumlar beni korkutuyor hali ileÖyle bir şey olsaydı dünyada insan kalmazdı. Doktorun verdiği ilaci düzenli kullanın. Kontrollerinizi aksatmayin. Allah şifa versin.
- 30 Ocak 2018
- 2.334
- 3.098
- 133
- 34
Öncelikle onları okumayın olur mu? Hiçbir faydası yok size. Ben de kullanıyorum panik bozukluk için. Olmadı faydası olmaz size ilacın. Başka bir etki yapacak diye düşünmeyin.Çok teşekkür ederim evet cok istiyorum ilaci ve rahatsızlığım cok fazla ama böyle yazdigim gibi kötü yorumlar beni korkutuyor hali ile
- 28 Haziran 2011
- 60.910
- 153.300
- 898
Canım öyle bir şey olabilir mi hiç, mümkün mü dünyada insan kalmazdı. Ben kullanıyorum, ilk zamanlar sadece uyku yaptı. Başka birsey olmuyor. Zaten iki hafta sonra alışıyorsun. Doktorun dediği kullanimdan çıkma, daha iyi hissedeceksin. İlacın pozitif etkisini görünce mutlu olacaksınızArdasalar öncelikle Selamlar ben takinti icin 3 gün sonra doktora gideceğim ama sürekli internete antidepresanlar icin kötü seyler cikiyor karsim bunlari yaşayan oldumu gercekten benim kücük cocuklarim var hali ile endisem o yüzden daha büyük antidepresanlar hakkinda ölüm istegi artiriyor cinayet istegi artiriyor ondan sonra bipolar mani yi tetikliyor gibi kötü kötü seyler lütfen kullananlar yardimci ola bilirmi ben de biliyorum en önemlisi dr a sormak ama iste dr a gidene kadar kendimi kötü hiss ediyorum
Ben çeşit çeşit kullandım hiç de bir şey olmadı rahat olunArdasalar öncelikle Selamlar ben takinti icin 3 gün sonra doktora gideceğim ama sürekli internete antidepresanlar icin kötü seyler cikiyor karsim bunlari yaşayan oldumu gercekten benim kücük cocuklarim var hali ile endisem o yüzden daha büyük antidepresanlar hakkinda ölüm istegi artiriyor cinayet istegi artiriyor ondan sonra bipolar mani yi tetikliyor gibi kötü kötü seyler lütfen kullananlar yardimci ola bilirmi ben de biliyorum en önemlisi dr a sormak ama iste dr a gidene kadar kendimi kötü hiss ediyorum
Canimmm cok ama çok teşekkür bu güzel yorum icin vAllahi herkes birsey koyuyor tedaviye ihtiyaci olanlarda belki benim gibi okuyup korkuyor izzetgüllü gibi bazi psikologlar benimde cocuklarim kücücük oldugu icin korkuyor acikcasiCanım öyle bir şey olabilir mi hiç, mümkün mü dünyada insan kalmazdı. Ben kullanıyorum, ilk zamanlar sadece uyku yaptı. Başka birsey olmuyor. Zaten iki hafta sonra alışıyorsun. Doktorun dediği kullanimdan çıkma, daha iyi hissedeceksin. İlacın pozitif etkisini görünce mutlu olacaksınız
Canım insAllah bende iyi olurumBen çeşit çeşit kullandım hiç de bir şey olmadı rahat olun
- 28 Haziran 2011
- 60.910
- 153.300
- 898
Harika olacak, keşke daha önce baslasaydim diyeceksin. Bu etrafınada olumlu olarak yansıyacak canim tek kötü yanı alisana kadar uyku yapması başka bir şey olmuyor,rahatliyorsunCanimmm cok ama çok teşekkür bu güzel yorum icin vAllahi herkes birsey koyuyor tedaviye ihtiyaci olanlarda belki benim gibi okuyup korkuyor izzetgüllü gibi bazi psikologlar benimde cocuklarim kücücük oldugu icin korkuyor acikcasi
Allah razi olsun bu güzel yorumlariniz icin insAllah bu kötü bilgiler veripte insanlari korkutanlar utansinHarika olacak, keşke daha önce baslasaydim diyeceksin. Bu etrafınada olumlu olarak yansıyacak canim tek kötü yanı alisana kadar uyku yapması başka bir şey olmuyor,rahatliyorsun
Okumuyordum gercekten ama YouTube de izzet güllü deye birisi antidepresanlar çok akilli ilac basligi vardi bende sevindim ilaci öven birisi çilmiş deye ve bakmaz olaydımÖncelikle onları okumayın olur mu? Hiçbir faydası yok size. Ben de kullanıyorum panik bozukluk için. Olmadı faydası olmaz size ilacın. Başka bir etki yapacak diye düşünmeyin.
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Bende kullandım antidepresan
aşırı kaygı bozukluğundan dolayı. Hiçbir şey olmadı valla daha çok mutluydum biraz duygusuz olmuştum yani laylaylomdum hiç de öyle intihar falan düşüncesi olmadı aklımda. Verdiği ilaçları hep aynı saate almaya özen göster düzenli al yeter ilk bir hafta aşırı uyku ve yan etkiler yapabilir ama sonrasında vücut alışınca bişey olmuyor
aşırı kaygı bozukluğundan dolayı. Hiçbir şey olmadı valla daha çok mutluydum biraz duygusuz olmuştum yani laylaylomdum hiç de öyle intihar falan düşüncesi olmadı aklımda. Verdiği ilaçları hep aynı saate almaya özen göster düzenli al yeter ilk bir hafta aşırı uyku ve yan etkiler yapabilir ama sonrasında vücut alışınca bişey olmuyor
Gercektenmi ya insAölah vAllahi bu internette yazilanlar insani cildirtirBende kullandım antidepresan
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Yok ya takma onları bende çok korkardim kullandım bişey olmadı sadece uyuyordum bir hafta sürekliGercektenmi ya insAölah vAllahi bu internette yazilanlar insani cildirtir
Az kaldi 3 gün sonra gidecegim ve o kadar korkuıarim varkiYok ya takma onları bende çok korkardim
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Bence korkmaya gerek yok cidden o ilaçlar okadar kötü olsaydı kaldırılırdi inan bana iyi gelecekAz kaldi 3 gün sonra gidecegim ve o kadar korkuıarim varki
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Bana 2 tane verdi ilaç sabah on akşam on içiyordum galiba tam hatırlamıyorum ya da sadece akşam 10Az kaldi 3 gün sonra gidecegim ve o kadar korkuıarim varki
unutmuşum baya oldu bırakalı ama iyi gelmişti sadece şey oldu bende duygusuzluk dünya yansa umrumda olmazdı
Hiç bir zaman kullanmadım ve asiri tedirginim dr la konussamda rahatlasam artikBana 2 tane verdi ilaç sabah on akşam on içiyordum galiba tam hatırlamıyorum ya da sadece akşam 10
unutmuşum baya oldu bırakalı ama iyi gelmişti sadece şey oldu bende duygusuzluk dünya yansa umrumda olmazdı
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Ben psikiyatriye gittim bu arada psikoloğa değil ikisi ayrı bildiğim kadarıyla psikiyatriler ilaç yazıyor.Hiç bir zaman kullanmadım ve asiri tedirginim dr la konussamda rahatlasam artik
Bende psikatir sonra psikolog gidicemBen psikiyatriye gittim bu arada psikoloğa değil ikisi ayrı bildiğim kadarıyla psikiyatriler ilaç yazıyor.