Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten her halukarda ilaci kullanicam fakat kilo aldirma etkisi varsa kendime dikkat edeyim diye sordum :) Siz baya kilo vermissiniz ya, demek cidden herkeste farkli etkisi oluyorDediginiz ilaci bilemiyorum ama ben cok ciddi kilo verdigim donemde antidepresan kullaniyordum. Hem de 10 20 kilodan bahsetmiyorum cok fazla kilo verdim. Daha sonra koruma doneminde de kullandim hep. Bana hicbir yan etkisi olmadi. Hem bu konularda kar zarar hesabi yapmaniz en iyisi. Kullanacaginiz ilac faydali olursa gercekten aldiginiz 3-5 kilo yasam kalitenizi arttirmanizla kiyaslanmaz bence.
Zaten 3 ay kullanacagim, yuruyusle falan hallederim artikHer antidepresan kilo aldıracak diye bir kaide yok ki. Bence bir süre kullanın. Baktınız böyle bir etkisi var o zaman ilacınızı değiştirirsiniz.
Oy oy :)bende dün losiram diye bir ilaca başladım, o da antidepresan....sizin konunuz şu yönden dikkatimi çekti, keşke bende kilo aldırsa bu ilaç
çünkü 172 boyum var kilom 53
inşallah bana aldırır
20 mg citoles kullaniyordum 5 kilo falan aldirmisti bana.Her antidepressn her bunyede farkli tepki veriyor. Bana kilo aldiran da oldu, verdiren de. Ama zaten 5mg cok cok dusuk, bir etkisi olacagini sanmiyorum. Normalde ilk baslayanlar 20mg dan basliyor
her ilacın farklı insanlar üzerinde farklı etkileri olur
kiminde iştah açar kiminde kapatır
kiminde uyku yapar kiminde uykusuzluk
en iyisi deneyip görün
geçmiş olsun
Nasil verdin o kiloyu anlatirmisin?Kilo almıştım ben . O dönem 53 kiloydum bi süre kullandım , bıraktım 63 kiloya çıktım . Zor kurtuldum şimdi eski kiloma kavuştum. Siz yine araştırın bünyeden bünyeye fark olabilir
Ben çok uzun süre kullanmadım , bi kaç ay sonra bıraktım. Yememe dikkat ettim . Zaten bırakınca vermeye başlıyo insan. Şu dönem psikolojik olarak yine çökmüş durumdayım ve git gide zayıflıyorum ama hap kullanmayı düşünmüyorum beni daha kötü yapmıştı haplar..Nasil verdin o kiloyu anlatirmisin?
Bende yaklasik 1senedir kortizon tedavisi goruyorum kiloyu resmen takinti yaptim canimi sıkıyor.suan65im 55olmam hayal gibi geliyor
Insallah en kisa zamansa atlatirsin.Ben çok uzun süre kullanmadım , bi kaç ay sonra bıraktım. Yememe dikkat ettim . Zaten bırakınca vermeye başlıyo insan. Şu dönem psikolojik olarak yine çökmüş durumdayım ve git gide zayıflıyorum ama hap kullanmayı düşünmüyorum beni daha kötü yapmıştı haplar..
Teşekkür ederim inşallah sende atlatırsın bu günleri canım..Insallah en kisa zamansa atlatirsin.
Merhabalar tekrardan.
Carpintilarim yazin beni cok rahatsiz ediyor, doktor da hafif bir antidepresan verdi. Carpintidan muzdarip olanlara veriliyormus. Baya uzun bir zamandir da depresyondayim gibi bir sey, ona da iyi gelir insallah diye dusunuyorum.
Ama ben doktora sormayi unuttum, kafama bu kadar taktigim bir seyi de nasil unuttaysam.
Secita diye bir ilac kullanicam 5mg. Henuz baslamadim, kilo aldirir diye korkuyorum, malum antidepresan sonucta. Bu ilaci kullanan var mi, kilo aldiriyor mu?
Su an cidden kotu bir carpintim var, sabahtan beri gogsum sikiliyor. Artik baslamak istiyorum ama kilo konusu kafami kurcaladi.