Antidepresan - kilo ?

her ilacın farklı insanlar üzerinde farklı etkileri olur
kiminde iştah açar kiminde kapatır
kiminde uyku yapar kiminde uykusuzluk
en iyisi deneyip görün
geçmiş olsun

Bende kullandim kilo aldirmadi..Ama su var istah acabilir her zamankinden cok yerseniz alirsiniz..ilac kilo aldirmaz benim bildigim..ornegin cayi sekersiz icmeye alistirdim kendimi zararli diye..kilom 10 kusur yildir 50 53 arasi cok yemem az yerim sekerli seylere cok yanasmam

Dediginiz ilaci bilemiyorum ama ben cok ciddi kilo verdigim donemde antidepresan kullaniyordum. Hem de 10 20 kilodan bahsetmiyorum cok fazla kilo verdim. Daha sonra koruma doneminde de kullandim hep. Bana hicbir yan etkisi olmadi. Hem bu konularda kar zarar hesabi yapmaniz en iyisi. Kullanacaginiz ilac faydali olursa gercekten aldiginiz 3-5 kilo yasam kalitenizi arttirmanizla kiyaslanmaz bence.
Zaten her halukarda ilaci kullanicam fakat kilo aldirma etkisi varsa kendime dikkat edeyim diye sordum :) Siz baya kilo vermissiniz ya, demek cidden herkeste farkli etkisi oluyor

Her antidepresan kilo aldıracak diye bir kaide yok ki. Bence bir süre kullanın. Baktınız böyle bir etkisi var o zaman ilacınızı değiştirirsiniz.
Zaten 3 ay kullanacagim, yuruyusle falan hallederim artik
bende dün losiram diye bir ilaca başladım, o da antidepresan....sizin konunuz şu yönden dikkatimi çekti, keşke bende kilo aldırsa bu ilaç :KK1:
çünkü 172 boyum var kilom 53 :KK43:
inşallah bana aldırır :KK53:
Oy oy :)
Ben 165im ve 50 kilo civariyim su an. Ama bu halimle bile iskelet gibiyim sizi dusunemiyorum. Umarim saglikli bir sekilde kilo alirsiniz :)
Her antidepressn her bunyede farkli tepki veriyor. Bana kilo aldiran da oldu, verdiren de. Ama zaten 5mg cok cok dusuk, bir etkisi olacagini sanmiyorum. Normalde ilk baslayanlar 20mg dan basliyor
20 mg citoles kullaniyordum 5 kilo falan aldirmisti bana.
her ilacın farklı insanlar üzerinde farklı etkileri olur
kiminde iştah açar kiminde kapatır
kiminde uyku yapar kiminde uykusuzluk
en iyisi deneyip görün
geçmiş olsun

Tesekkur ederim cok :)

öncelikle geçmiş olsun cnm. arkadaşın dediği gibi her bünyede farklı sonuçlar gösterebiliyor. mesela ben dönem dönem doktorun verdiği kırmızı reçeteli ilaçlardan kullandım. bende en çok uyku getirme ve kilo yapma sorunu çıktı. ama sanırım kilo uykuya bağlı. çok uyuyup hareketsiz kalmak uyanık olduğunda da bitkin olmaktan dolayı çok fazla hareket edilmez. ve bence kilonun sebebi hareketsizlik. yani ilacın kendi öz etkisinden ziyade dolaylı olarak vücuda yaptıklarının sonucu

Kilo almıştım ben . O dönem 53 kiloydum bi süre kullandım , bıraktım 63 kiloya çıktım . Zor kurtuldum şimdi eski kiloma kavuştum. Siz yine araştırın bünyeden bünyeye fark olabilir :KK66:
Nasil verdin o kiloyu anlatirmisin?
Bende yaklasik 1senedir kortizon tedavisi goruyorum kiloyu resmen takinti yaptim canimi sıkıyor.suan65im 55olmam hayal gibi geliyor

Nasil verdin o kiloyu anlatirmisin?
Bende yaklasik 1senedir kortizon tedavisi goruyorum kiloyu resmen takinti yaptim canimi sıkıyor.suan65im 55olmam hayal gibi geliyor
Ben çok uzun süre kullanmadım , bi kaç ay sonra bıraktım. Yememe dikkat ettim . Zaten bırakınca vermeye başlıyo insan. Şu dönem psikolojik olarak yine çökmüş durumdayım ve git gide zayıflıyorum ama hap kullanmayı düşünmüyorum beni daha kötü yapmıştı haplar..

Ben çok uzun süre kullanmadım , bi kaç ay sonra bıraktım. Yememe dikkat ettim . Zaten bırakınca vermeye başlıyo insan. Şu dönem psikolojik olarak yine çökmüş durumdayım ve git gide zayıflıyorum ama hap kullanmayı düşünmüyorum beni daha kötü yapmıştı haplar..
Insallah en kisa zamansa atlatirsin.

Carpintiniz icin baska diger tahliller yapildi mi?benimde asiri.her dakika.....uyk7 uyanik her aldigim nefes gibi...benim tansiyonum da var..merdiven cikamiyorum..kut kut hizlaniyor.

Merhabalar tekrardan.

Carpintilarim yazin beni cok rahatsiz ediyor, doktor da hafif bir antidepresan verdi. Carpintidan muzdarip olanlara veriliyormus. Baya uzun bir zamandir da depresyondayim gibi bir sey, ona da iyi gelir insallah diye dusunuyorum.

Ama ben doktora sormayi unuttum, kafama bu kadar taktigim bir seyi de nasil unuttaysam.

Secita diye bir ilac kullanicam 5mg. Henuz baslamadim, kilo aldirir diye korkuyorum, malum antidepresan sonucta. Bu ilaci kullanan var mi, kilo aldiriyor mu?

Su an cidden kotu bir carpintim var, sabahtan beri gogsum sikiliyor. Artik baslamak istiyorum ama kilo konusu kafami kurcaladi.

Ben 3 ay kadar 20 mg kullandım başka bi marka
Hiç kilo almadım gram bile almadım

X