keşke bizde kararlarımızda senın kadar sabıt olabılsek((
mide bulantısı,baş dönmesi,tansiyon düşüklüğü yapabilir.
bende bır yıl antıdepresan kullandım reglim 6 ay boyunca kesıldı buna ragmen devam ettım sadece bır doktor antıdepresandan olabılecegını soyledı doktor doktor gezdım sonra bı cesaret azar azar bıraktım bu arada kılo da almıstım bıraktıktan 10 gun sonra reglim basladı o gun den berı de bı sorun yok Allaha sukur ama tekrar psıkologa gıtmeyı dusunuyorum tekrar antıdepresan kullansam kılo alırmıyım onu merak edıyorum .......kılo alanlar oldumu bu ılaclardan
kilo alanlardanım ben de.ben 6 yıl içtim ilaç.kullanmaya başlayalı 1 sene olmuştu benim kilom yaklaşık 10 a yakın artmıştı.ama tek iyi hissedeyim de kg verilir.eğer ihtiyacın varsa ilaç içmeye kiloyu düşünmemelisin
aslında cokta bı sıkıntım yok ama canım hıcbısey yapmak ıstemıyo dısarı cıkmak alısverıse gıtmek evde iş yapmak ne bılım hıc bısey yapmak ıcımden gelmıyor o yuzden gıtsemmı dıye dusundum alınan kılolarda yağ olarak alındıgı ıcın zor verılıyor o yuzden korkuyorum
cnm psikologla giderebileceğin bir soun gibi gözüküyo.tabi ne yaşadığını en iyi sen biliyosun.bir psikoloğa git terapi al.o da gerekli görürse ilacı zaten seni psikiyatriste sevk eder.ama eğer gidebiliyosan terapi de yapabilen bi psikiyatra git.onlar hem terapi hem ilaç yazabiliyolarmesela benim 1 senedir gittiğim dr um psikiyatrist.onla beraber bıraktım ben ilacımı
bırakmana cok sevındım demekkı ıyılestın kendını nasıl hıssedıyorsun ılactan sonra
Sonunda bende bıraktım.NE OLDUGUNU tanımlayamadıgım seyler oluyor:)) bır an sabıt duran bır cısım beynımden gelen bır yogunlasmayla oynuyor gıbı oluyor hemen bır yerım uyusuyor o beynımdekı sey gecınce duzelıyor uyusmalarda,ve birde degişik psıkolojılere gırıyorum yanı kısılıgım degısıyor degısık bı durum ılacı kendı ıstegımle dr bılgısı dısında bıraktım allahta bır daha kullanmak nasıp ettırmesın
ammmmmmmmmmmın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?