- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
Selam Canım bende yaklaşık 9 ay öncesine kadar antidepresana bagımlı olarak yaşıyordum..Kullanmadıgım ilaç kalması yaklaşık 8 ayrı antidepresan verildi farklı zamanlarda 2 yıl zarfında..Ve hiç biri bi halta yaramadı..Çözümün kendi beynimde oldugunuda biliyordum ve en sonunda Çoğul Kişilik (Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu) teşhisi koyuldu ve şizofren tedavisi görmeye başladım diyazemi damardan verilen sakinleştiriciyi hap olarak alıyordum 2 günde bir acilde bulur oldum kendimi..Ve en nihayetinde o lanet haplardan medet umarken megerse kuyumu kendi ellerimle kazıyormusum..bir hafta yoğun bakımda yattım ölümden döndüm..Ve sonunda anladım ki tek çare duaymış Rabbime tüm acizliğim ile her namazımda dua ediyordum..Kullanmamam gerekiyordu o hapları mutlaka bi an önce bırakmalıydım .Tüm ev halkı her ne kadarda kullanmam için baskı yapsalarda bıraktım sonunda şuanda yeminliyim agzıma almamaya..Kendime ve beynime hükmetmeyi ögrendim şartladım kendimi asla içmeyecegim aciz değilim ben dedim..Ve dediğimi yaptım elhamdülillah beyindeki sorunları hap degil bizler çözmeliyiz..Bi çözüm değil emin ol ALLAh yardımcın olsun..yerimseniben