• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan bırakma

merve elisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
5
0
1
27
Bir buçuk yıldır psikolojik tedavi görüyorum antidepresan artı uyku ilacı kullanıyorum fakat ben yılbaşında şehir dışına çıktım on gün kadar ilaçlarımı da unuttum eve dönünce iyi olduğumu hissederek demekki kullanmasam da iyiyim dedim ve kullanmayı kestim fakat işkence bir anda başkadı ilaçlarla uyuyan ben üç haftadır asla kafamı kaldıramıyorum sürekli uyuyorum uyandığımda aşırı mide bulantısı halsizlik yaşıyorum sürekli ağlıyorum kendimi yorgun bitkin ölü gibi hissediyorum tekrar doktoruma randevu aldım 10 gün var ama hiç içim rahat değil on gün ne yapıcam bilmiyorum 😢😢

Sabah ilacımda paxera 30 mg
Paxera 10 mg ile başlarsın doktora gittiğinde yine aynı sana iyi gelen ilaçları mı isteyeceksin durum eğer öyleyse eski ilaçlarına düşük dozda başla ben doktor randevuma kadar doktorumla telefondan irtibata geçiyorum ilacıma başlıyorum diye yani yılların verdiği tecrübem de var doktorum da düşük dozu ile başlatıyor şuan randevuna 10 gün var yaşadığın sıkıntıyı tahmin ediyorum az çok

Şehir dışına çıktığında ilaçları almadın ya yoksunluk yaşamadın mı sadece paxera 30 u bile birden bırakmak kafanı sarhoş gibi yapmıştır baş dönmesi yapmıştır bunları yaşamadın mı ben 20 mg şak diye bıraktığımda bir hafta sersem gezdim

Şehir dışına çıktığında ilaçları almadın ya yoksunluk yaşamadın mı sadece paxera 30 u bile birden bırakmak kafanı sarhoş gibi yapmıştır baş dönmesi yapmıştır bunları yaşamadın mı ben 20 mg şak diye bıraktığımda bir hafta sersem gezdim
Hayır çok iyiydim hiçbir sorun yaşamadım aşırı mutluydum hemde ilaçsız bile uyuyordum ama on gün flan sürdü bu iyi halim eve dönünce bi grip oldum halsizlik uyuma bulantıyı ona bağladım ama iyileşmeme rağmen bu hallerim geçmedi uyumadığım her an kusacak gibi oluyorum gece su bile içmeye kalksam öğüre öğüre yatağa atıyorum geri kendimi rahat bi 12 13 saat gece uykusu uyuyorum gün içinde gene en az bir iki defa iki üç saat gene uyuyorum hiçbir iş yapamıyorum kendimi yetersiz eksik ölecek gibi hissediyorum

Hayır çok iyiydim hiçbir sorun yaşamadım aşırı mutluydum hemde ilaçsız bile uyuyordum ama on gün flan sürdü bu iyi halim eve dönünce bi grip oldum halsizlik uyuma bulantıyı ona bağladım ama iyileşmeme rağmen bu hallerim geçmedi uyumadığım her an kusacak gibi oluyorum gece su bile içmeye kalksam öğüre öğüre yatağa atıyorum geri kendimi rahat bi 12 13 saat gece uykusu uyuyorum gün içinde gene en az bir iki defa iki üç saat gene uyuyorum hiçbir iş yapamıyorum kendimi yetersiz eksik ölecek gibi hissediyorum
Ben de kendimi ölecek gibi hissediyorum ve bu çok korkutuyor

Antidepresan aniden kesilmez. Çok büyük sıkıntı. Siz doktorunuzla telefonda konuşun bari randevunuza kadar ne yapmanız gerektiği konusunda.

Back