Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkANTİBİYOTİK ve AGRI KESİCİLER YUMURTLAMAYI ENGELLERMİ
Herkese merhaba bu ay gebelik dusunuyordum ama dayanılmaz olan diş agrım yüzünden kanal tedavısıne basladım doktor sulcid antibiyotık verdı Ağrı kesıcıde kullandım sorum şu kızlar bu sebebten yumurtlalıklarım bu ay etkılenırmı
Herkese merhaba bu ay gebelik dusunuyordum ama dayanılmaz olan diş agrım yüzünden kanal tedavısıne basladım doktor sulcid antibiyotık verdı Ağrı kesıcıde kullandım sorum şu kızlar bu sebebten yumurtlalıklarım bu ay etkılenırmı
Ben ağrısı kesici değil ama 1000lik antibiyotik kullandım. Doktora da sormuştum o başka bu başka demişti gülümseyerek Ama benim ki idrar yolları enfeksiyonu içindi
Ben ağrısı kesici değil ama 1000lik antibiyotik kullandım. Doktora da sormuştum o başka bu başka demişti gülümseyerek☺ Ama benim ki idrar yolları enfeksiyonu içindi