Ben regl başladığı gün bırakmıştım antibiyotiği dr uma sorduğumda sorun olmaz dedi ama belki benim içtiğim ilaçla alakalıdır. Hamile kaldim ama kimyasalmış dün düşürdüm gebeliğim sonlandı.
Ben de kullandım hemde çatlatma iğnesi olduğum günden iitibare 5 gün yumurta oluştuğu dönemde yumurta büyütğcü iğne yapılırken ağır grip geçirdim 1000lik ağır antibiyotik kullandım. Bu ay hep öyle geçti. Bekliyorum bakalımArkadaşlar uzun zamandır dişim ağrıyor. Doktor 5 günlük iltihap kurutucu antibiyotik verdi onu kullanmaya başladım perşembe günü çektirmeye gidicem fakat 2 gün sonra yani cumartesi yumurtalama günüm olarak görünüyor eğer gebelik oluşursa bi etkisi olur mu? Kendim özel eğitimciyim çocuğum engelli vs. Olur diye çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı antibiyotik sonrası hamile kalan Ya da hamileliğin ilk zamanları antibiyotik kullanan.
Hayırlı haberler alırsın inşallah.Ben de kullandım hemde çatlatma iğnesi olduğum günden iitibare 5 gün yumurta oluştuğu dönemde yumurta büyütğcü iğne yapılırken ağır grip geçirdim 1000lik ağır antibiyotik kullandım. Bu ay hep öyle geçti. Bekliyorum bakalım
Şuanda hamileyim ve antibiyotikler sayesinde oldu. Çünkü idrar yolu enfeksiyonu belasıyla boğuşuyorum o da bebeğin tutunmasını engelliyor. O dönem ağır grip geçirdim 1000lik antibiyotik bitirdim. Çatlatma iğnesi olduğumda da başka bir antibiyotik kullandım onlar tamamen temizleyince hamile kaldımH
Hayırlı haberler alırsın inşallah.
Şuanda hamileyim ve antibiyotikler sayesinde oldu. Çünkü idrar yolu enfeksiyonu belasıyla boğuşuyorum o da bebeğin tutunmasını engelliyor. O dönem ağır grip geçirdim 1000lik antibiyotik bitirdim. Çatlatma iğnesi olduğumda da başka bir antibiyotik kullandım onlar tamamen temizleyince hamile kaldım
Onu kadın doğum doktorum vermişti inan ismini hatırlamıyorum. Diğeri agumentin1000di o zaten çok güçlü..diğeri o kadar güçlü değildi çatlatma iğnesinden sonra kullanılacağı için daha hafif verdiHayırlı olsun çok sevindim.. Hamileyken mi içmiştiniz?
Çatlatma iğnesinden sonra 4 gün kullandım 11.gün hamile olduğumu öğrendim. Döllenme dönemlerine denk geldi sanırım.Hayırlı olsun çok sevindim.. Hamileyken mi içmiştiniz?
Arkadaşlar uzun zamandır dişim ağrıyor. Doktor 5 günlük iltihap kurutucu antibiyotik verdi onu kullanmaya başladım perşembe günü çektirmeye gidicem fakat 2 gün sonra yani cumartesi yumurtalama günüm olarak görünüyor eğer gebelik oluşursa bi etkisi olur mu? Kendim özel eğitimciyim çocuğum engelli vs. Olur diye çok korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mı antibiyotik sonrası hamile kalan Ya da hamileliğin ilk zamanları antibiyotik kullanan.
Onu kadın doğum doktorum vermişti inan ismini hatırlamıyorum. Diğeri agumentin1000di o zaten çok güçlü..diğeri o kadar güçlü değildi çatlatma iğnesinden sonra kullanılacağı için daha hafif verdi
Arkadaşım ilacın türüne göre değişir. mesela Duocid isimli antibiyotik gebelikte bile kullanılabiliyor.
Agumentini grip için verdi canım. Yumurtalar gelişme aşamasındaydı. Çatlatma iğnesi vurulduğunda 4 gün başka antibiyotik kullandım onu hatırlamıyorumAa benim dr bu ilaç ve adetime 10 gün olduğu halde kasımlarımda bir ağrı var. Bu ilacı kullandığım zaman bi kaşıntı ve yanma oldu ilaç bitince o sorun da bitti. Ben diş için içmiştim ama.
Agumentini grip için verdi canım. Yumurtalar gelişme aşamasındaydı. Çatlatma iğnesi vurulduğunda 4 gün başka antibiyotik kullandım onu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?