Benim mantar tedavim yeni bitti, hiçbir şikayetim kalmadı. Yalnız bugün sinüzitim ile alakalı bana antibiyotik verildi. Antibiyotiğin mantarı tetiklediğini biliyorum...bu ilacı da kullanmak zorundayım. Engellemek için yanında alınacak bir ilaç, herhangi bir yol var mı ? Lütfen yardım edin, yeni kurtuldum tekrar uğraşmak istemiyorum
ay aynı dertten ben de muzdaribim canım yaa. sinüzit oldum, kulağıma bile vurdu ama gitmek istemiyorum doktora. nasılsa antibiyotik vercek, o da mantarı artıracak. bi de emziriyorum, o yüzden mantar ilacı kullanmak da istemiyorum. daha da beter bi durumdayım yani. off off
kızlar bugün gördüğüm her yere yazıyorum bana faydası oldu size de faydası olur inşallah.benim de akıntım vardı ve ilişkide acı duyuyordum.doktora da gitmeye korktuğumdan burda forumda okuduğum birşeyi uyguladım.her sabah kahvaltıda maydanozun üstüne limon sıkıp yedim ve bu sürede akıntım oldu sanırım o iltihap bu şekilde atıldı.şuan akıntım kesildi ve acı hissi ortadan kalktı.bunun mantar tedavisi yanında uygulanabileceğini okumuştum yalnız 2 haftadan fazla kullanmayın fazlası zararlı zaten 1 haftada farkı hissedip bırakırsınız.ayrıca hamileler için düşüğe neden olabilir böyle bir durumu olanlar maydanoz tüketmemeye dikkat etsin.
sağol canım sana da geçmiş olsun, bi de aklıma geldi, ben bu forumda duydum mantarı engellemek için sirkeli su kullanıyorlarmış. 1 ölçek sirke 3 ölçek su, öyle yıkıyorlarmış vajinayı. ama ne kadar etkili bilmiyorum, ben henüz kullanmadım.
sirkeli suyu ben de duymuştum ama kaşıntın yoksa onunla uğraşma bence.maydanoz tüket bolca.akıntıyla iltihabın dışarı atılıyor.mantar için çok iyi geliyor demişlerdi denedim kurtuldum.umarım sende de işe yarar
Benim mantar tedavim yeni bitti, hiçbir şikayetim kalmadı. Yalnız bugün sinüzitim ile alakalı bana antibiyotik verildi. Antibiyotiğin mantarı tetiklediğini biliyorum...bu ilacı da kullanmak zorundayım. Engellemek için yanında alınacak bir ilaç, herhangi bir yol var mı ? Lütfen yardım edin, yeni kurtuldum tekrar uğraşmak istemiyorum
Antibiyotik kaynaklı mantar şikayetim için doktora gittiğimde, bana iyileştikten sonra antibiyotik kullanacağım zaman nizoralin kremi ve fitilini kullanmamı söyledi. Belki sen de bunu yapabilirsin ya da doktoruna danışabilirsin.
valla bu hastalık geçmiyor malesef her hastalandığında vücut direncin düştüğünde ortaya çıkacak. ben antibiyotik az kullanmama rağmen ağrı kesici bile içsem kaşıntı olmuyordu ama peynirimsi akıntı oluyordu.bende vitaminlerle filan kurtarmaya çalıştım. şimdilik sadece az az akıntım var kokulu akıntım bitti.civanperçemi, sirke,maydonoz denemediğim şey kalmadı.gitmediğim doktorda kalmadı. hep aynı ilaçlar en son fitil kullandım o baya iyileştirdi şükür iyiyim. kendine dikkat edicen canım ayaklarını sıcak tutucan. çok büyük faydası var geçmiş olsun.