• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antibiyotik adet geciktirir mi ?

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
103
27
Kızlar benim bat 1 veya 2 kasımdı ben grip atlattım boğazım için antibiyotik kullandım adet tarihimden önce adet olamadım henüz bugün idrar testi yaptım negatif . Antibiyotik gecikme yapar mı ?

Yapar tabii. Yani en azndan bana yapıyor. Bana basit bir agrı kesici bıle gecikme yapar

Kızlar benim bat 1 veya 2 kasımdı ben grip atlattım boğazım için antibiyotik kullandım adet tarihimden önce adet olamadım henüz bugün idrar testi yaptım negatif . Antibiyotik gecikme yapar mı ?
Bünyeden bünyeye değişiyor bazısında gecikme yapıyor bazısındada yapmıyor🤷‍♀️🤔

Yaaaa aynısı benim de Kasım 2 adet in ilk günü 23 kasımda test yapıp antibiyotik verdi 1.2 çıkmıştı adetime 6 gün vardı şimdi de adetim 3 gün geçti 29 unda olmam lazım dı yada 30 unda olmadım hala ve olacak gibi de değilim adet ağrılarım falan Yok 🤦🤷 uzun zamandır istiyorum o yüzden test yapıp o hayal kırıklığını yaşamaya da korkuyorum 🤷

Yaaaa aynısı benim de Kasım 2 adet in ilk günü 23 kasımda test yapıp antibiyotik verdi 1.2 çıkmıştı adetime 6 gün vardı şimdi de adetim 3 gün geçti 29 unda olmam lazım dı yada 30 unda olmadım hala ve olacak gibi de değilim adet ağrılarım falan Yok 🤦🤷 uzun zamandır istiyorum o yüzden test yapıp o hayal kırıklığını yaşamaya da korkuyorum 🤷
Bilmiyorum canım ben adet olmuştum biraz bekle gelmezse test yaparsın

Ben de aynı durumdayım, adete birkac gun kala bogaz enfeksiyonu icin 3 gün antibiyotik kullandım ve adetim 10 gün kadar gecikti. Siz ne kadar sonra adet olmuştunuz

Ben de bu ay grip oldum. Antibiyotik, soğuk algınlığı ilacı ve Parol tablet içtim bolca 😑 şu an 2 gün geçmiş durumda ama hissediyorum olacak malesef 😔 o yüzden gecikme yapıyor ilaç kullanmak özellikle de antibiyotik.

Back