Maske Tarifleri Antiaigingde devrim yaratan ürünle tanıştım.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

AntiagingExpert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
1
0
Perdue universitesi prof.ları tamamen genlerimiz tarafından kontrol edilen ve ARnox adını verdikleri yaşlanma enzimi keşfettiler… Enzimin yaşlanmayla doğrudan ilişkisi klinik araştırmalara konu oldu… 25li yaşlardan sonra vücutta görülen bu enzim 35’ten sonra çoğalmaya ve 45’ten sonra katlanarak artmaya devam ediyor.
Kolajen ve elastin hücrelerimiz, serbest radikallere yenik düşüyorsa, sarkmak ve kırışmak kaçınılmaz… O halde güneşten kaçıp saklansak, sigara içmesek, içenin yanında durmasak bile bizi yaşlandıran bu enzimden kaçabilir miyiz?

ARTIK EVET…. Bu enzimi durduran bir teknoloji var artık…Tamamen doğal yollarla hücrelerimizi onaran, serbest radikalleri durdurabilen ve hatta serbest radikallerin oluşumunu engelleyen bu formülü cildin alt katmanlarına kadar ulaştırabiliyor üstelik.…Böylece doldurarak, gererek değil, hücrelerimizin üretimine devam etmesini sağlayarak son derece doğal bir yöntemle…gözle görülür, elle hissedilir farkı elde edebiliyoruz…

50 ülkede faaliyet gösteren, Türkiye pazarına yeni girmiş ve ABD'de güvenilir ilk 20 şirket arasında bulunan, yaşlanmayı durduran ürünleri ile tanışmak ve direkt satış sistemi içinde yeralıp sürekli kazanç kapısını açmak isteyenler!!!!

BEn 3 aydır kullanıyorum. Sonuç müthiş. Kullanım kolay, sipariş kolay... ülkenin her yerinden!!
şiddetle tavsiye ederim

X