• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anti toxoplazma pozitif çıkan gebeler

rum ey sa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
merhabalar. ben 5 haftalik gebeyim. yapilan kan tahlillerim de anti toksoplazma testi 1.01 ile pozitif cikti. doktorum sınırda bi deger yanlis sonuc ta olabilir dedi testi tekrarladi. bu sefer de 1.40 pozitif cikti . avidite testi istedi sımdi sonucu bekliyrm. bu teste göre son 3 ayda bu enfeksiyana yakalanmissam antibiyotik baslayacak. cok sıkıntı ediyrm.hamileligime sevinemedim bile.doktor ciddi bisey takip edilmesi lazim diyor. benim durumumda olanlar var mi . neler yaptinz nasil yol izlediniz. ilk defa boyle bisey duyuyrm.

merhabalar. ben 5 haftalik gebeyim. yapilan kan tahlillerim de anti toksoplazma testi 1.01 ile pozitif cikti. doktorum sınırda bi deger yanlis sonuc ta olabilir dedi testi tekrarladi. bu sefer de 1.40 pozitif cikti . avidite testi istedi sımdi sonucu bekliyrm. bu teste göre son 3 ayda bu enfeksiyana yakalanmissam antibiyotik baslayacak. cok sıkıntı ediyrm.hamileligime sevinemedim bile.doktor ciddi bisey takip edilmesi lazim diyor. benim durumumda olanlar var mi . neler yaptinz nasil yol izlediniz. ilk defa boyle bisey duyuyrm.
Bende aynı durumdayım malesef

Eklentiler

• D5346D11-937C-47BC-A950-FF829F1F6EEB.webp
    D5346D11-937C-47BC-A950-FF829F1F6EEB.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 234
16 haftalık hamileyim ikili test sonucunda çıktı

Son düzenleme:
doktorunuz bu enfeksiyon hakkinda ne soyledi peki. antibiyotik basladi mi.

Amiyosentez yapcak 20 haftada antibiyotik kullanıyorum

sonucum bugün yada yarin çikar. umarim daha önceden geçirmisimdir

Back
X