imermeri Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 753 300 9 Eylül 2024 Konu Sahibi imermeri #21 mavibaloncuk .!.: Mhtfr genleri heterezigot çıktı doktorum çok önemli olmadığını söyledi ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Evet banada mthfr genleri için çok önemli olmadığını söyledi. Toplumun yarısından fazlasında vardır dedi
mavibaloncuk .!.: Mhtfr genleri heterezigot çıktı doktorum çok önemli olmadığını söyledi ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Evet banada mthfr genleri için çok önemli olmadığını söyledi. Toplumun yarısından fazlasında vardır dedi
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.327 2.054 9 Eylül 2024 Konu Sahibi imermeri #22 imermeri .!.: Evet banada mthfr genleri için çok önemli olmadığını söyledi. Toplumun yarısından fazlasında vardır dedi Genişletmek için tıkla... Evet bn yinede kan sulandırıcıları kullandim
imermeri .!.: Evet banada mthfr genleri için çok önemli olmadığını söyledi. Toplumun yarısından fazlasında vardır dedi Genişletmek için tıkla... Evet bn yinede kan sulandırıcıları kullandim
imermeri Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 753 300 9 Eylül 2024 Konu Sahibi imermeri #23 mavibaloncuk .!.: Evet bn yinede kan sulandırıcıları kullandim Genişletmek için tıkla... Yaa peki bu şekilde hamile kaldınız mı :)
mavibaloncuk .!.: Evet bn yinede kan sulandırıcıları kullandim Genişletmek için tıkla... Yaa peki bu şekilde hamile kaldınız mı :)
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.327 2.054 9 Eylül 2024 Konu Sahibi imermeri #24 imermeri .!.: Yaa peki bu şekilde hamile kaldınız mı :) Genişletmek için tıkla... Tüp bebek tedavisi ile 2 düşük yaptım canm
imermeri .!.: Yaa peki bu şekilde hamile kaldınız mı :) Genişletmek için tıkla... Tüp bebek tedavisi ile 2 düşük yaptım canm
imermeri Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 753 300 9 Eylül 2024 Konu Sahibi imermeri #25 mavibaloncuk .!.: Tüp bebek tedavisi ile 2 düşük yaptım canm Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm canım İnşallahh en yakın zamanda sağlıklı şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın
mavibaloncuk .!.: Tüp bebek tedavisi ile 2 düşük yaptım canm Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm canım İnşallahh en yakın zamanda sağlıklı şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.327 2.054 9 Eylül 2024 Konu Sahibi imermeri #26 imermeri .!.: Çok üzüldüm canım İnşallahh en yakın zamanda sağlıklı şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canm çok sağol Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
imermeri .!.: Çok üzüldüm canım İnşallahh en yakın zamanda sağlıklı şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canm çok sağol Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
imermeri Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 753 300 9 Eylül 2024 Konu Sahibi imermeri #27 mavibaloncuk .!.: Amin inşallah canm çok sağol Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım Genişletmek için tıkla... Amiin canım inşallah
mavibaloncuk .!.: Amin inşallah canm çok sağol Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım Genişletmek için tıkla... Amiin canım inşallah
akcicek Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2022 25 2 33 Pazartesi 22:00 Konu Sahibi imermeri #28 İyi akşamlar bende yaptırdım testleri ama sonuçları daha çıkmadı acaba ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar
İyi akşamlar bende yaptırdım testleri ama sonuçları daha çıkmadı acaba ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar