Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maritsacım .....inan hiçbir işe yaramazlar.......genç kalmak tamamen hormonlarla alakalı bir durum.......genç kalmak istiyorsan sabah kahvaltısını pasgeç ki büyüme hormonu salgılanabilsin.........günün en az 13 14 saat aç kalıp insulin hormonu salgılatmaman gerekiyor.....tıpkı atalarımız gibi.........intermittent fastig konusunu internetten araştırabilirsin.........düzenli uykuda hafife alınacak gibi değil........rahatsız olduğun yerleri sadece estetikle halletmelisin
Maritsacım .....inan hiçbir işe yaramazlar.......genç kalmak tamamen hormonlarla alakalı bir durum.......genç kalmak istiyorsan sabah kahvaltısını pasgeç ki büyüme hormonu salgılanabilsin.........günün en az 13 14 saat aç kalıp insulin hormonu salgılatmaman gerekiyor.....tıpkı atalarımız gibi.........intermittent fastig konusunu internetten araştırabilirsin.........düzenli uykuda hafife alınacak gibi değil........rahatsız olduğun yerleri sadece estetikle halletmelisin
ben bir süre antiaging olarak bilinen bazı ürünler kullandım, ve katiyen sonuç verdiğine inanıyorum
karar verme konusunda deneyimlerimin sonuçlarına bakıyorum
kim ne derse desin hiçbirşey kullanmayan ile bu tarz ürünleri kullananlar arasında en az 5-8 yaş görünüm farkı oluyor
kolajen alan bir üye vardı nerden aldınız diye sordum yanıt vermedi
bulabilirsem ben de alırım
çünkü bu da vucudun yaşla kaybettiği maddelerden biri
13-14 saat aç kalmak mı! Karatay bile 4-5 saat aç kalmak gerekiyor diyor.
Omega 3 tablet ve b12 vitamini dışında bir hap almanın erken yaşlarda zararlı olacağını düşünüyorum.Koenzim ya da kolojen tarzı haplar 40 yaş üstü kişilere uygundur diye biliyorum.
Paylaşmak istediklerim şunlar: Siyah çay ve nescafe içiyorsanız şeker kullanın,günde bir kez şekersiz türk kahvesi için,sabah uyandığınızda ilk yiyeceğiniz c vitaminli bir besin osun(limon,portakal,mandalina), gece yatmadan mutlaka bir kase yoğurt yiyin,su içmeyi ihmal eteyin,c ve e vitaminini bol tüketin(krem ya da besinlerden),cildiniz solgunsa mutlaka kırmızı et tüketin(ton farklılığı ve cilt soluklugunun nedeni kırmızı et tüketmemekmiş),maden suyu için,yeşilçaydan vazgeçmeyin. :))))