Antepli Bir Kebapçının Reklam Broşürü :))

arkadaşlar yazdıklarınıza karşılık ben de zilyon tane örnek veririm bu ölüm kalım meseleleri sadece yemek yağ meselesi değil takdir-i ilahi denen bişey var sonuçta, benim de babamın dayısı sadece haşlanmış sebze ile besleniyor katıyı bırakın sıvı yağ dahi kullanmaz herşeyi buharda pişirir kendi yağıyla 82 yaşında ama 45 gösteriyor, yazdıklarınız iyi güzel allah uzun ömürler versin herkese ama bu yağları tüketenler uzun yaşıyor diye bir şey çıkaramayız bundan tabi tüketmeyenler için de aynı şey geçerli. ama şu d kantılanmış bir şey ki kalp hastalıklarından ölenlerin otopsilerinde bakıldığında yüzde 70e varan oralarda damarların içinde hayvansal yağ artıklarına rastlanıyor. bir insanda kalp ve koleserol problemi yoksa bu yemekler onu pek etkilemeyebilir, ama kolesterol ve kalp sorunu çekenlere iç yağı yemek ölüme davetiye gibi birşey. adam oraya kolesterol denen şey iki şişe sodayla geçen bi yalan yazmış güler misin ağlar mısın bunun neresi doğru allahaşkına

bence insan herşeyden yemeli.yeter ki yediği şey doğal olsun.miss gibi tereyagımı,içyagımı,zeytinyagımı yerim.ama asla başka yağ kullanmam.yeri geliyor çiğ sebze suyu içiyorum yeri geliyor ciger ,kokareç,yağlı yağlı et yiyorum.
katkı maddesi olmasın da ne yerseniz yiyin.

bunu neden bu kadar ciddiye aldınız ben anlamadım, çok komikçe yazılmış bir yazı, belli ki dalga geçmek istemiş

X